Ordre del dia dels plens del dimarts 25 d’octubre

0
Escut_de_la_Garriga

El proper dimarts 25 d’octubre es celebraran dos plens consecutius. El primer serà a les 18,30 h. a la Sala de Plens de l’Ajuntament, i el segon mitja hora més tard al mateix lloc. Aquest és l’ordre dels dies d’ambdós plens:

Ple extraordinari de les 18,30 h.:

1.- Sorteig públic dels membres de  les meses electorals. Eleccions a Corts Generals del 20 de novembre de 2011.

Ple ordinari de les 19 h.:

1.- Aprovació actes de les  sessions anteriors.

2.- Despatx d’Ofici

3.- Autorització de compatibilitat de personal municipal.

4.- Autorització de compatibilitat de personal municipal.

5.- Autorització de compatibilitat de personal municipal.

6.- Aprovació inicial de la modificació dels Estatuts del Consorci de Viles Termals de Catalunya.

7.- Estimació parcial recursos interposats contra l‘acord d’imposició i ordenació de les contribucions especials per a la millora de l’abastament en alta de la urbanització de can Poi del Bosc.

8.- Aprovació inicial modificació del reglament regulador del registre municipal d’unions civils.

9.- Ratificació de la resolució d’alcaldia de presentació d’al·legacions a la formulació del PUOSC 2012.

10.  Aprovació de la concessió de la bonificació de l’ICIO a la Fundació Asil Hospital.

11.  Estimació parcial de les al·legacions i nova aprovació inicial de la modificació puntual del PGOU relativa a l’ampliació d’usos.

12.  Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. I00, general de gestió, inspecció i recaptació dels ingressos públics municipals.

13.   Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. I01, reguladora de l’impost sobre béns immobles.

14.  Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. I02, reguladora de l’impost sobre activitats econòmiques.

15.  Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. I03, reguladora de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica.

16.  Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. I04, reguladora de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres .

17.   Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. I05, reguladora de l’impost sobre l’increment dels valors dels terrenys de naturalesa urbana.

18.   Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. T01, reguladora de la taxa per l’ocupació de terrenys d’ús públic.

19.   Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. T06, reguladora de la taxa per llicències urbanístiques o comprovació d’activitats comunicades en matèria d’urbanisme.

20.  Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. T08, reguladora de la taxa per recollida, tractament i eliminació d’escombraries i altres residus sòlids urbans

21.   Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. T09, reguladora de la taxa per a la recollida d’objectes i retirada de vehicles abandonats o estacionats defectuosament o abusivament en la via pública.

22.  Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. T10, reguladora de la taxa per a expedició de documents administratius.

23.  Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. T11, reguladora de la taxa per a la prestació dels serveis d’intervenció integral de l’administració municipal en les activitats i instal·lacions.

24.  Aprovació de la modificació de l’ordenança fiscal núm. T15, reguladora de la taxa pel servei de clavegueram.

25.  Aprovació expedient de modificació de crèdits.

26.  Estat d’execució pressupost a 30 de setembre de 2011.

27.  Donar compte de l’informe de la Intervenció i Tresoreria municipal relatiu al compliment de la llei de mesures de lluita contra la morositat a 30 de setembre de 2011.

28.  Delegació a l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona del cobrament de les relacions cobratòries de preus públics gestionades per les àrees funcionals d’ensenyament i d’esports (EMAD, EME, EMM, gimnàstica d’adults, gimnàstica de psicomotricitat, karate i Quercus)

29.  Mocions

30.  Precs i Preguntes

31.  Donar compte al Ple d’assumptes de l’equip de Govern

 

Article anteriorUna part de Can Luna ja és d’ús municipal
Article següentL’Olímpic no té pietat de l’Olvan
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.