Una part de Can Luna ja és d’ús municipal

0
can_luna

Fa set anys que els propietaris de Can Luna i l’Ajuntament de la Garriga varen signar un acord segons el qual les instal·lacions de la fàbrica passarien a ser propietat municipal. Tot i que aquestes ja haurien de ser de l’Ajuntament, davant la impossibilitat del Consistori de fer-se’n càrrec per motius econòmics va propiciar que en el Ple del mes d’abril s’aprovés un acord amb l’empresa per tal de que pugui utilitzar les instal·lacions durant tres anys més, aportant en contrapartida un aval econòmic i permetent que el Consistori faci ús de certes parts de la fàbrica.

A partir d’aquest darrer acord, fa uns dies que es va entregar a l’Ajuntament un magatzem de tres plantes que, de moment, s’emprarà per a guardar material del consistori i de les entitats, en resposta a les peticions d’aquestes.

Així les coses, i com ja hem dit anteriorment, abans de 3 anys la resta de Can Luna passarà a mans de l’Ajuntament, tot i que encara no està definit quin ús se’n farà.

Segons indica l’alcaldessa en declaracions a VOTV, serà al llarg d’aquests 3 anys que l’Ajuntament, conjuntament amb la ciutadania i havent valorat les possibilitats pressupostàries del Consistori, haurà de valorar quina utilitat se li donarà a aquest equipament.

Fotografia: Google Maps

Article anteriorPropostes electorals de suport als autònoms
Article següentOrdre del dia dels plens del dimarts 25 d’octubre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.