Reflexions després del Tour Little Italy

0
Alex_Valiente_03

Aquest cap de setmana les entitats Associació Esportiva Hermes i Projecte Mexcla’t hem organitzat el Tour Ciclista Little Italy, a la Garriga. Aquest Tour s’ha pensat durant mesos; va ser una idea que ha anat transformant-se amb el temps, ja que la voluntat d’organitzar un Tour va néixer l’any passat a partir de dos joves, l’Albert Serratacó i el José Granados, i va tenir un èxit de participació molt important. És a ells on recau la major part del mèrit, al somiar que una activitat com aquesta podria tenir èxit a la Garriga.

Enguany, l’Associació Esportiva Hermes i el Projecte Mexcla’t vam decidir que era una activitat a organitzar d’una forma més oficiosa, i portem mesos treballant en una proposta que s’ha anat modificant durant els dies i setmanes fins arribar on hem arribat. Sense dubte un gran projecte. Això ha fet que, durant setmanes, un grup de joves que entre nosaltres teníem poca relació fa un any, ens haguem begut l’enteniment i, amb reunions setmanals a altes hores de la nit, haguem assolit l’objectiu d’organitzar aquest Tour Little Italy.

Com he dit, aquest projecte ha patit modificacions durant el temps. Primer s’apostava per un Tour de 3 etapes a l’agost. D’això va passar a un també de 3 etapes però a l’octubre i, finalment, vam construir el critèrium a Can Noguera.

Vam pensar que fora bo recuperar aquesta prova ciclista que als anys 80 es celebrava a la zona de Can Noguera, i que estava organitzada per l’Associació de Veïns del barri. Aquest Critèrium es feia en homenatge a l’Avi Musquera, fundador del Club Ciclista la Garriga. Des de l’entitat vam creure que seria una bonica forma de recuperar la memòria d’una persona que ha fet tant per l’esport garriguenc. I per això vam comptar, a l’hora de fer l’entrega dels premis, amb el seu fill, en Jaume Musquera, cosa que ens va omplir d’orgull com entitat.

La sortida també va ser un altre privilegi pels membres de l’entitat. Vam comptar amb la presència de Josep Jufré, ciclista professional de l’Equip Astaná, que va voler apadrinar la recuperació d’aquesta prova ciclista. Volem agrair molt el detall que Jufré va tenir amb la nostra entitat.

Però tot això no seria possible si no comptéssim amb el recolzament d’empreses i entitats que han cregut en nosaltres. Que ens han donat recolzament des del primer moment, sense posar cap impediment, cosa que encara ens motiva molt més. Empreses com la Pizzeria Little Italy de la Garriga, que ha apostat per nosaltres sense cap condició. El del Balneari Blancafort, que ja ha col·laborat amb nosaltres en diverses ocasions i que sempre participa en activitats del municipi. Piscines la Garriga, que s’ha involucrat oferint totes les facilitats del món a la nostra entitat en temes logístics i organitzatius i amb regals de les seves instal·lacions. Bicicletes Segú i el Club Ciclista la Garriga, que han apostat per aquesta activitat i que ens han ofert contactes amb la Federació Catalana de Ciclisme per a poder incorporar l’activitat dins del seu calendari. MD Plus Informàtica, una empresa jove que ens ha ajudat en temes logístics pels participants i la seva seguretat. Mon Sport, botiga esportiva que ens ha acompanyat en les inscripcions i ens ha facilitat material esportiu, Protecció Civil de la Garriga i la Policia Local, que ens han donat suport en temes de seguretat i sense els quals no hauríem pogut assegurar el circuit. Caixa Laietana, que va ser la primera empresa a sumar-se al projecte abans ni tan sols d’estar redactat. I sobretot als mitjans de comunicació. Ràdio Silenci, que des del principi es va sumar a la iniciativa donant recolzament com a emissora oficial i ha fet una cobertura increïble que ningú s’esperava, i La Garriga Digital, que ha ofert un espai personal per l’entitat dins de la seva web. I sense ser mitjans oficials, al 9Nou, a VOTV i a la Revista l’Aquí de la Garriga, que també han fet un seguiment de l’entitat i de la nostra activitat. I al Criteri! Que a última hora, ens va ajudar (i molt) amb els entrepans pels esportistes i l’organització!

Però els agraïments no serien complerts si no em fes ressò de les persones que han vingut a participar a l’activitat com a voluntaris. Al Jonatan, un amic incondicional. Als Valero (tota la família, que ens ha ajudat en tot moment!), les Pinto, una ajuda increïble i amb un grau d’experiència que ens ha anat molt bé! Als nostres familiars (els meus pares, la família del Carlos…) que han estat al peu del canó! Gent que ha afegit un plus de qualitat a l’activitat! A tots, gràcies!!!!!!

Article anteriorArranjat un esfondrament a l’Avinguda dels Tremolencs
Article següentPropostes electorals de suport als autònoms
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.