El Consistori, sensible amb la crisi del moble

0
consorci_del_moble

Històricament la Garriga ha estat un referent pel que fa a la indústria del moble, una de les indústries que s’ha vist més afectada per la crisi econòmica global, donada la seva estreta vinculació amb un dels sectors més afectats per aquesta, com és el de la construcció.

En aquest sentit, la Unió de Fabricants del Moble de la Garriga, que anys enrere havia arribat a estar integrada per fins a vint fabricants, actualment només compta amb quatre empreses associades.

Aquesta dada és la clara mostra del retrocés d’aquest sector en el nostre poble, que ha comportat el tancament de moltes empreses (algunes d’aquestes històriques). Per més inri, les que encara estan funcionant han hagut de reduir dràsticament les seves plantilles.

Segons indica l’Agència Catalana de Notícies, l’Ajuntament de la Garriga és coneixedor d’aquesta situació. En aquest sentit, l’alcaldessa Meritxell Budó indica que des de l’Ajuntament es treballarà per tal de que la Garriga continuï essent un referent dins de la indústria del moble de qualitat.

Per aconseguir-ho, el Consitori garriguenc ha iniciat els tràmits amb la Generalitat per tal d’incloure dins la trama urbana el sector nord del municipi, on es concentren la majoria de botigues de mobles, per així afavorir el comerç.

L’alcaldessa, alhora, també destaca la qualitat del moble fabricat a la Garriga, el qual no es pot comparar amb els productes d’empreses com IKEA, les quals no creu que siguin les culpables de la crisi del sector donada la diferència de qualitat dels productes.

Fotografia: Google Maps

Article anteriorVictòria de l’AEE Manuel Blancafort
Article següentArranjat un esfondrament a l’Avinguda dels Tremolencs
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.