La Garriga Digital

Victòria de l’AEE Manuel Blancafort

aaee_manuel_blancafort

L’Associació Escolar Esportiva Manuel Blancafort, concretament  les noies del sènior femení, han començat la temporada de la millor manera possible, doncs varen golejar a l’equip Panteres Grogues en el primer partit de la temporada. Val a dir que les Panteres Grogues són un equip que ja fa temps que juguen juntes, però que no va poder fer res davant l’efectivitat de les garriguenques.

A la mitja part l’AEE Manuel Blancafort ja guanyava per tres gols, gràcies a l’encert de l’Alba Boix, la Júlia Cardellach i la Mar Pujals. Lluny de relaxar-se, l’equip va continuar jugant amb la mateixa intensitat i ambició per acabar marcant quatre gols més a la represa, obra de la Flori Barea, la Judith Rodríguez i dos més de la Mar.

Des de l’Associació Escolar Esportiva Manuel Blancafort es fa una valoració molt positiva d’aquest esperançador inici de temporada, però alhora adverteix que cal seguir entrenant de la mateixa manera perquè aquest sigui el primer molts altres bons resultats que han d’arribar.

AEE Manuel Blancafort

Exit mobile version