Torna el Botifarrot!

0
botifarrot_2011l

Què és el que més ens omple d’orgull a la gent de la Garriga si no és proclamar als quatre vents que tenim la millor botifarra de tota Catalunya? Grossa. Sucosa. Saborosa. L’exportem arreu amb l’etiqueta garriguenca. Els d’El Brou del Mestre fa temps que li hem volgut retre homenatge i enguany no ens en podíem oblidar. Així que si voleu participar d’una festa tan de poble com aquesta, no podeu faltar al BOTIFARROT el proper 22 d’octubre al pavelló de Can Violí.

Alerta! Us hem preparat un cartell amb sense colorants ni conservants, res d’enllaunat. Tot en viu i en directe com es feia antigament! Per començar tindrem l’actuació de THE FREE FALL BAND, un grup jove de Mataró que aposta per recuperar l’indie-pop, recordant a grups com Belle & Sebastian, Coldplay o The Beatles.

Com a cap de cartell, MAZONI torna a la Garriga dos anys després amb el seu nou disc “Fins que la mort ens separi”. Un LP més intimista on les cançons reivindicatives deixen pas a temes com la mort i l’ànima. Tot i això, el seu directe continua apostant per les altes revolucions del rock guitarrero que no deixa de sorprendre a qui encara no els ha vist en concert.

I per acabar la festa a dalt de tot, els barcelonins TABALOKO debutaran per aquestes terres portant-nos la fusió dels ritmes llatins i jamaicans amb la més pura rumba catalana. L’alegria de la seva música i la força del seu directe asseguren que realment tot plegat sigui una gran festa!

Ah! I evidentment hi haurà botifarres a dojo per a qui més afamat estigui i el concurs del Menja Botifarres per veure qui és el o la maister a l’hora d’engolir aquesta preciosa peça de carn.

Salut i us hi esperem!

BOTIFARROT

22 d’octubre de 2011. 23 hores.

Pavelló de Can Violí, La Garriga (Vallès Oriental)

Entrada: 5 €

EL BROU DEL MESTRE

Article anteriorEntrevista a Mª del Mar Canet, regidora de Dinamització Cultural, Joventut, Lleure i Participació
Article següentVictòria de l’AEE Manuel Blancafort
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.