Segona jornada de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala

0
Class_AAFSG_jornada_2

Un cop ja se saben tots els resultats de la segona jornada, la classificació no presenta masses canvis pel que fa a la puntuació dels equips, doncs tots els que varen guanyar en la primera jornada ho han tornat a fer aquesta segona, a excepció de la Cafeteria Ca N’illa, que va perdre contra el Tramonto. De la mateixa manera, tots els equips que no varen sumar cap punt el primer partit han tornat a perdre els seus enfrontaments, menys Believit, que va vèncer El Cau i va aconseguir els primers tres punts de la temporada.

La classificació l’encapçala, una jornada més, Moya Advocats gràcies a la diferència de gols (17). El Trull, colíder la primera jornada, ara es troba per darrere de Little Italy, també a causa de la diferència entre gols marcats i encaixats (11 i 15 respectivament).

La classificació la tanquen Kalypolis i Nostradamus, amb 0 punts i una diferència de gols negativa de menys 16.

Alguns partits de la tercera jornada ja s’han disputat i avui dilluns en tenen lloc d’altres a les instal·lacions del SEK Catalunya: A les 20:30h, Bar la Plaça contra El Cau; a les 21:20h, Assessoria contra Nostradamus; a les 22:10h, El Trull contra Coemmo; i a les 23:00h, Tramonto contra Believit.

Article anteriorL’Aliança rep la Medalla d’Honor de la Garriga
Article següent“II tarda de música i poesia” del Far
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.