Segona jornada de la Lliga d’Hivern de Futbol Sala

0
131

Un cop ja se saben tots els resultats de la segona jornada, la classificació no presenta masses canvis pel que fa a la puntuació dels equips, doncs tots els que varen guanyar en la primera jornada ho han tornat a fer aquesta segona, a excepció de la Cafeteria Ca N’illa, que va perdre contra el Tramonto. De la mateixa manera, tots els equips que no varen sumar cap punt el primer partit han tornat a perdre els seus enfrontaments, menys Believit, que va vèncer El Cau i va aconseguir els primers tres punts de la temporada.

La classificació l’encapçala, una jornada més, Moya Advocats gràcies a la diferència de gols (17). El Trull, colíder la primera jornada, ara es troba per darrere de Little Italy, també a causa de la diferència entre gols marcats i encaixats (11 i 15 respectivament).

La classificació la tanquen Kalypolis i Nostradamus, amb 0 punts i una diferència de gols negativa de menys 16.

Alguns partits de la tercera jornada ja s’han disputat i avui dilluns en tenen lloc d’altres a les instal·lacions del SEK Catalunya: A les 20:30h, Bar la Plaça contra El Cau; a les 21:20h, Assessoria contra Nostradamus; a les 22:10h, El Trull contra Coemmo; i a les 23:00h, Tramonto contra Believit.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.