L’Olímpic es deixa el liderat al camp del Sant Feliu de Codines

0
132

Des d’aquesta setmana, i durant tota la temporada, a La Garriga Digital.cat farem un seguiment especial a la trajectòria del primer equip de futbol del poble, l’Olímpic La Garriga, que enguany competeix a Tercera Catalana i està tenint un paper destacat en aquesta competitiva categoria. De la mateixa manera, i com ja vàrem fer la temporada passada, intentarem tenir al dia els resultats setmanals de totes les categories de l’Olímpic, des dels més grans del primer equip fins als prebenjamins.

Així les coses, aquest cap de setmana el primer equip ha sofert la primera derrota de la temporada en mans del Sant Feliu de Codines, la qual cosa els ha fet perdre el liderat en benefici de la Unió Esportiva Campdevànol, que ara els treu un punt. L’Olímpic, amb un total de cinc partits guanyats en els sis enfrontaments que portem de temporada, se situa segon amb 15 punts seguit del seu botxí d’aquest cap de setmana, el Sant Feliu de Codines, que en té 13.

Podeu consultar els resultats d’aquesta sisena jornada del grup V de la Tercera Catalana en les imatges adjuntes, així com la classificació actualitzada i els demés resultats dels equips inferiors de l’Olímpic La Garriga.

Resultats_Olmpic_PRIMER_EQUIP_JORNADA_6

Classificaci_Olmpic_JORNADA_06

RESULTATS_EQUIPS_OLIMPIC_LA_GARRIGA_15_B

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.