El ciclisme torna a Can Noguera, amb el Tour Little Italy

0
tour_little_italy_podi

Aquest diumenge s’ha celebrat el Tour Little Italy a la Zona Esportiva de Can Noguera. Aquesta prova ciclista pretén recuperar, de nou, una prova que es realitzava a Can  Noguera i que servia per a homenatjar a l’Avi Musquera, fundador del Club Ciclista la Garriga.

A l’activitat hi han participat un total de 38 esportistes de totes les edats, que han completat 4 voltes a un recorregut de 2,6 kilòmetres. El guanyador ha estat en Xevi Montero, que ha invertit un total de 15’ 58’’ en realitzar els 10,4 kilòmetres de tot el recorregut. El jove esportista garriguenc ha estat seguit per l’Albert Serratacó (16’ 42’’), l’Àngel Marcos (17’ 18’’), en Jordi Musquera ( 17’ 21’’) i en Lluis Rossell ( 18’ 04’’).

El Tour Ciclista estava organitzat per l’Associació Esportiva Hermes de la Garriga i l’Entitat Social Projecte Mexcla’t, que s’han compromès a lluitar per millorar la prova de cara a l’any vinent. Segons el president de l’esmentada associació, Àlex Valiente “aquest any s’ha complert el primer objectiu, que era poder organitzar una prova com aquesta. L’objectiu de l’any vinent és consolidar-la i poder créixer en nombre de participants”.

El Tour Little Italy ha comptat amb la presència de dos membres destacats. La sortida l’ha realitzat Josep Jufré, ciclista de Figaró enrolat a les files de l’equip Astaná.  Jufré ha volgut, així, donar recolzament a una entitat que aposta pel foment de la pràctica de l’esport, en aquesta primera activitat ciclista.

Un dels premis l’ha donat, Jaume Musquera, fill de l’Avi Musquera, fundador del Club Ciclista la Garriga i personatge que donava nom al Trofeu Ciclista que es va començar a celebrar als anys 80 a la zona de Can Noguera. L’entitat ha mostrat la seva il·lusió perquè una persona vinculada al món del ciclisme garriguenc pugui ser reconegut i homenatjat en aquesta primera activitat.

Tots els participants han destacat la bona organització i també el circuit, que ha agradat molt. Des de l’entitat es vol donar les gràcies a tots els patrocinadors sense els quals seria inviable poder realitzar una activitat com aquesta. Agraïments per la confiança demostrada.

Article anteriorLa millor melancolia
Article següentL’Olímpic es deixa el liderat al camp del Sant Feliu de Codines
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.