Finques Núria, una empresa familiar arrelada a la Garriga

0

La Garriga és un dels millors pobles per a viure-hi. Tot i que això ja és ben sabut per tots els garriguencs i garriguenques, així ho afirma un estudi recentment publicat per la Universitat d’Oviedo del qual ens en fèiem ressò dies enrere i, potser, és bo que la gent que no hi viu ho sàpiga.

La Garriga té moltes virtuts i potencialitats que fan d’aquest un poble excepcional. Tantes que sovint ens és difícil enumerar-les quan algú ens pregunta què té el nostre municipi que el fa diferent. I és per això que ens pot ser d’especial utilitat el documental editat per Finques Núria de la Garriga, una empresa familiar de més de trenta-cinc anys d’experiència i que ha aconseguit resumir i presentar de forma amena i acurada moltes de les excel·lències que té la Garriga.

Finques Núria ens convida a fer un amb aquest documental que podem reproduir a l’inici de l’article un recorregut per la història de la Garriga, començant pels vestigis d’època romana, seguint pel romànic de la Doma i el seu retaula gòtic, passant pel modernisme de Raspall i acabant a l’actualitat. Tampoc no s’oblida de la important vida associativa i cultural existent, tot posant èmfasi en l’àmbit de la música, doncs fa referència a la gran quantitat d’agrupacions corals, algunes d’elles centenàries com és el cas de l’Aliança. Evidentment, el termalisme no hi podia faltar.

A la Garriga s’hi pot trobar qualitat de vida, compta amb gent amb un tarannà acollidor i emprenedora. Finques Núria així ho creu i així ho explica.

Article anteriorMedalla d’Honor de la Garriga a la Societat Coral l’Aliança
Article següentUnitat de l’independentisme el 12 d’octubre a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.