Comunicat de la nova Junta de l’Escolania Parroquial Sant Esteve

0
escolania_parroquial_logo

Benvolguts amics:

Des de la seva fundació, l’any 1981, l’Escolania Parroquial Sant Esteve de La Garriga ha dut a terme un llarg recorregut, consolidat amb el treball, l’esforç i la il·lusió de molta gent que, durant 30 anys, ha permès i aconseguit el seu objectiu principal: “Demà, tots els infants del món, cantaran la Pau de Déu”.

Celebrar l’Eucaristia a La Garriga sense la presència d’aquell grup d’infants i joves que participen del cant litúrgic, s’ha convertit en una situació d’estranyesa per als qui participen de la vida parroquial.

Des del seu fundador (el mestre Josep Ma. Torrents) fins la darrera Presidenta de la institució (Sra. Elisenda Barbé), passant per tanta i tanta gent que, de forma desinteressada, ha format part d’aquesta gran família, tot això ha permès convertir una il·lusió en realitat. Molts concerts, Congressos, participacions en infinitat d’actes populars, activitats lúdiques per a infants, sortides i trobades amb altres membres de la Federació Catalana i Internacional de Pueri Cantores… Tot ha estat possible gràcies a la implicació i participació de totes les famílies dels cantaires que al llarg d’aquests 30 anys han aconseguit que aquell projecte inicial es convertís en una realitat.

Des del passat dia 1 d’octubre al vespre m’han encomanat la responsabilitat d’estar al capdavant d’aquesta tasca. L’honor que em suposa no desmereix el fet del “temor” que em comporta el càrrec. Però la il·lusió i l’ajuda que he copsat des de la proposta per part de tots els membres que en formen part (des de cantaires fins als pares i famílies que la conformen), m’esperona en aquest projecte pel qual, ja des d’ara, demano la vostra ajuda i participació de forma activa.

No vull deixar passar el moment per agrair l’enorme i important tasca que han dut a terme totes les anteriors Juntes de l’entitat durant aquests 30 anys, especialment els últims membres de la darrera Junta que han treballat (i molt i en moments molt difícils) per enfortir els llaços entre tots els cantaires i famílies de l’Escolania; i molt especialment, agrair a l’Elisenda Barbé, darrera Presidenta de la institució, que amb el seu treball, esforç i dedicació ha conduït i traspassat la imatge de l’Escolania a tots els indrets proposats: MOLTES GRÀCIES ELISENDA!!!

Però la veritable batuta i direcció és a càrrec dels seus directors: Marta Torrents i Bernat Cabré. La nova Junta ens posem al vostre servei per intentar aconseguir tots aquells objectius que desitgeu. I des de la responsabilitat, treball i dedicació, intentarem aconseguir que l’Escolania segueixi el seu camí i pugui continuar essent aquella institució admirada i representativa del poble i, a través de la litúrgia, continuï estant al capdavant amb la qualitat musical que els darrers anys heu assolit coronar.

Endavant i que tothom pugui continuar manifestant que des de l’Escolania Parroquial Sant Esteve de La Garriga “demà, tots els seus infants, cantaran la Pau de Déu”.

Xavier Enrich i Gelabert

President

Article anteriorQuè valores més de la Garriga?
Article següentLittle Italy Tour
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.