12 d’octubre: Botiflerada i carmanyolada per la independència

0
135

El proper dimecres dia 12 d’octubre torna la Botiflerada. Òmnium Cultural de la Garriga havia impulsat i organitzat les darreres sessions d’aquest acte, juntament amb entitats diverses. Aquest acte festiu vol reivindicar que aquesta no és una festa nostra i que volem deixar de celebrar-la perquè no volem participar en la commemoració de l’inici d’un dels genocidis humans i culturals més grans de la història de la humanitat.

Enguany l’organització s’ha eixamplat i hi participen tots els col·lectius independentistes garriguencs: Acord Independentista per la Garriga, Esquerra Republicana de Catalunya, Solidaritat Catalana per la Independència, Reagrupament, Candidatures d’Unitat Popular, Joventuts d’ERC i Joventut Nacionalista de Catalunya, a més de Convergència Democràtica de Catalunya que, juntament amb ÒMNIUM han preparat el següent programa:

· 2/4 d’1 del migdia, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música – Sessió magistral d’història a càrrec de Santiago Cucurella, professor i director de la FUMH

· 2 del migdia, a la Plaça del Silenci – DINAR de BOTIFLERADA – L’organització posa les botifarres, el pa, el vi, les taules i les estovalles. La resta de dinar cadascú se l’ha de dur en la CARMANYOLA. Preu: 3 € per persona

· 4 de la tarda, a la Plaça del Silenci – Concert de sobretaula a càrrec d’en TITOT i DAVID ROSELL

No cal dir que us hi esperem a tots!!!!!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.