12 d’octubre: Botiflerada i carmanyolada per la independència

0
Botiflerada2011_B

El proper dimecres dia 12 d’octubre torna la Botiflerada. Òmnium Cultural de la Garriga havia impulsat i organitzat les darreres sessions d’aquest acte, juntament amb entitats diverses. Aquest acte festiu vol reivindicar que aquesta no és una festa nostra i que volem deixar de celebrar-la perquè no volem participar en la commemoració de l’inici d’un dels genocidis humans i culturals més grans de la història de la humanitat.

Enguany l’organització s’ha eixamplat i hi participen tots els col·lectius independentistes garriguencs: Acord Independentista per la Garriga, Esquerra Republicana de Catalunya, Solidaritat Catalana per la Independència, Reagrupament, Candidatures d’Unitat Popular, Joventuts d’ERC i Joventut Nacionalista de Catalunya, a més de Convergència Democràtica de Catalunya que, juntament amb ÒMNIUM han preparat el següent programa:

· 2/4 d’1 del migdia, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música – Sessió magistral d’història a càrrec de Santiago Cucurella, professor i director de la FUMH

· 2 del migdia, a la Plaça del Silenci – DINAR de BOTIFLERADA – L’organització posa les botifarres, el pa, el vi, les taules i les estovalles. La resta de dinar cadascú se l’ha de dur en la CARMANYOLA. Preu: 3 € per persona

· 4 de la tarda, a la Plaça del Silenci – Concert de sobretaula a càrrec d’en TITOT i DAVID ROSELL

No cal dir que us hi esperem a tots!!!!!

Article anteriorLa Casa del Cine, dirigida per la garriguenca Mar Canet, presenta “Sitges Factory”
Article següentCap empat en la primera jornada
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.