La Casa del Cine, dirigida per la garriguenca Mar Canet, presenta “Sitges Factory”

0
DSCF3930

La Casa de Cine, dirigida per la garriguenca Mar Canet, és una escola de teoria, crítica i realització cinematogràfica. Un laboratori de projectes audiovisuals i experiències fílmiques amb finestres obertes a diferents sensibilitats.

Ens caracteritzem per oferir un ensenyament cinematogràfic modern, innovador i exclusiu vinculat directament als canvis que viu el cinema, tant a nivell tècnic com teòric. 

El nostre objectiu és educar la mirada cinematogràfica ajudant els nostres més de 150 alumnes a potenciar el seu talent amb una metodologia basada en la lliure creació i el desenvolupament professional dels seus propis projectes, tant a l’àrea de teoria i crítica cinematogràfica com a la de realització (cinema d’autor, videoclip i documental musical, documental i cinema de no ficció, edició i muntatge cinematogràfic, cinema diari…).

LCDC també treballa a la producció de pel·lícules, destacant La vida sublime (Daniel V. Villamediana, 2010) amb presència al Festival del Film Locarno, al Festival Internacional de Cine de Gijón i a les sales comercials; i el curtmetratge Trumpet (Anna Petrus, 2011) que ha estat exhibit al Short Film Corner del Festival Internacional de Cine de Cannes i seleccionat a SITGES per la secció Noves Visions .

sitges_factoryÉs per això que neix SITGES FACTORY, un curs pioner en l’especialització de la realització de cinema fantàstic i de terror. Apadrinat pel SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, el curs es presenta amb la idea d’impulsar nous talents de cineastes interessats en el cinema de gènere i amb la finalitat de potenciar el futur professional dels seus alumnes.

El programa conjuga classes teòriques centrades amb el cinema fantàstic (estètica, narrativa, efectes especials…), amb classes pràctiques de càmera, il·luminació, so, muntatge i guió què culminarà amb el desenvolupament d’un guió de curtmetratge, la seva producció i rodatge i la seva edició i post producció perquè sigui exhibit a la 45ª edició del SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya 2012 i distribuït als festivals nacionals i internacionals que es considerin idonis.

El programa educatiu queda reforçat amb seminaris específics de direcció d’actors, escritura de dossier, marketing i distribució entre d’altres, a més de master class amb reconeguts directors de cinema especilaitzats en el gènere. A més els estudis compten amb la col·laboració de la revista especialitzada SCIFIWORLD que permet a l’alumne tenir un any de subscripció a la revista i escollirant un curtmetratge per la seva secció “SFW en corto”.

Per més informació del curs entrin al web http://www.lacasadelcine.es/curso.php?id=70

Article anteriorLa Mitja Marató Granollers- Les Franqueses- La Garriga pretén arribar als 10.000 participants
Article següent12 d’octubre: Botiflerada i carmanyolada per la independència
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.