El rector de la Universitat de Vic visita la FUMH

0
rector_vic_visita_fumh_1

Dijous dia 29 de setembre va visitar la Fundació Universitària Martí l’Humà el rector de la Universitat de Vic, Dr. Jordi Montaña, que va ser rebut per la Junta Directiva i per l’alcaldessa de la Garriga, Sra. Meritxell Budó.

El Dr. Montaña va visitar el Centre Pilot de Suport a la Innovació de la FUMH a la Garriga i posteriorment es va traslladar al Centre d’Art i Noves Tecnologies de les Franqueses del Vallès, on també va ser rebut per l’alcalde Sr. Francesc Colomer. Durant la seva visita va mantenir una reunió de treball amb la Junta Directiva de la Fundació durant la qual van explorar conjuntament diverses possibilitats de col·laboració a partir del curs 2012-2013 a diversos municipis del Vallès Oriental.

Actualment, la Universitat de Vic i la Fundació Universitària Martí l’Humà ofereixen conjuntament diversos estudis de tercer cicle i de formació continuada.

Fundació Universtària Martí l’Humà

Peu de foto adjunta: D’esquerra a dreta: Dr. Jordi Montaña, rector de la UVIC, Sr. Santiago Cucurella, director de la FUMH, Sr. Jordi Salayet, responsable de l’Aula d’Empreses de la FUMH i Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga.

Article anteriorDave Juàrez torna a la Garriga de la mà d’Amics del Jazz
Article següentHomenatge a la gent gran del municipi
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.