Dave Juàrez torna a la Garriga de la mà d’Amics del Jazz

0
Dave_Jurez

Aquest dissabte dia 8 d’octubre els Amics del Jazz hem preparat un nou concert aprofitant que el guitarrista Dave Juàrez, que actualment viu a Nova York, ha vingut a passar uns dies al seu poble natal.

Després d’estudiar a l’Escola de Música El Tram i al Taller de Músics de Barcelona, Juàrez ha passat per alguns dels conservatoris més importants del món, com el Conservatorium van Amsterdam o el Suny Purchase State University of New York, amb professors de la talla de John Abercrombie, Jesse van Ruller o Maarten van der Grinten entre molts d’altres.

Durant la seva estada als EEUU, una important discogràfica de Los Angeles va publicar el seu primer disc, Round Red Ligth (disponible a l’Spotify). Aquest disc es va gravar amb la complicitat i col·laboració d’importants músics de renom com Seamus Blake i John Escreet entre d’altres i ha rebut molt bones critiques per part de la premsa internacional.

Per aquest concert, Juàrez ha format un trio amb vells amics per tal de reviure uns quants estàndards de jazz. Aquesta serà una de les poques ocasions en què Juàrez actuarà a Catalunya i de ben segur que serà especial, ja que no només tocarà gratuïtament sinó que, a més a més, ho farà al seu poble natal rodejat d’amics.

Podeu venir a la Cerveseria Nostradamus aquest dissabte a les 21:00h (entrada gratuïta) a gaudir del trio de músics format per Aleix Forts al contrabaix, Joan Vidal a la bateria i Dave Juàrez a la guitarra. Us hi esperem!

Amics del Jazz


Article anteriorEntrevista a l’Albert Jiménez, regidor d’Educació i Sanitat
Article següentEl rector de la Universitat de Vic visita la FUMH
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.