Tukupracum promociona el Punt d’Informació

0
tukupracum

El darrer dia de setembre, a les set de la tarda, la Plaça de Can Dachs va acollir l’acte organitzat per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament per tal de promocionar la inauguració del Punt d’Informació Juvenil, al Casal de Joves. Aquest va començar amb un cert retard quan els alumnes de l’Escola Tukupracum van aparèixer a la plaça disfressats de morts vivents, provocant corredisses entre la quitxalla que omplia la plaça. La processó de zombis va avançar fins un petit escenari establert a les grades de la façana sud de l’emplaçament i, després de cridar l’atenció de tots els presents, varen ballar “Thriller”, de Michael Jackson.

Acabada aquesta actuació la megafonia va donar la benvinguda al públic present -i desconcertat- a l’acte, desgranant-ne la programació: un taller de graffitti, una batukada i més coreografies a càrrec de l’escola de dansa. A les vuit del vespre es lliurarien els premis del concurs de relats de viatges celebrat pel Punt d’Informació.

grafitEn un tapís preparat per a l’ocasió sota l’atenta mirada dels infants que omplien la plaça, tot plegat amb música de fons interrompuda per anuncis de l’acadèmia Tukupracum i dels serveis del Punt d’Informació Juvenil: informació sobre temes tan diversos com habitatge, estudis, mobilitat internacional o feina, tot plegat a disposició dels joves de la Garriga, tan al Casal de Joves com a Internet, amb la pàgina de Facebook del Punt i el seu correu electrònic: lgterritorijove@hotmail.com. 

Els premiats al concurs de relats foren José Granados per “La missió” en segon lloc, i Francesca Riu com a guanyadora amb el relat “Ja està”.

Text i fotografies: Marc Bellmunt

Article anteriorTorna el futbol sala!
Article següentRàdio Silenci presenta la nova temporada amb quatre programes nous
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.