Trobada de cotxes d’època a la Garriga

0
Cotxe_02

Aquest matí ha tingut lloc al Passeig de la Garriga la XXI Trobada de Cotxes Clàssics on, després d’una exposició d’un parell d’hores, els participants d’aquesta ja habitual trobada han iniciat la marxa en direcció a Puigcerdà amb els seus cotxes, enllustrats per l’ocasió.

Han estat gairebé una trentena els automòbils que s’han pogut veure exposats al Passeig i els seus propietaris han aprofitat l’acte per a fer gala de les seves relíquies, intercanviar experiències i admirar la conservació d’aquestes peces de col·leccionista.

Entre la multitud de curiosos que s’han aplegat aquest matí per veure aquests impressionants vehicles s’hi ha pogut veure l’alcaldessa de la Garriga Meritxell Budó, acompanyada pels regidors Albert Benzekry i Joan Esteban.

Cotxe_01

Cotxe_03

Cotxe_04

Cotxe_05

Cotxe_06

Cotxe_07

Cotxe_08

Article anteriorEl sopar dels dements
Article següent“Primer amor”, de Beckett, enceta la temporada de teatre
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.