Torna el futbol sala!

0
futbol_sala

Aquesta nit, al pavelló de Can Violí, el partit que enfrontarà el Tagamanent contra el Black Mambas donarà el tret de sortida a una nova temporada del futbol sala de la Garriga 2011-2012. Tindrà lloc a les 21:30h per, posteriorment, deixar pas al KalipolisEl Trull (22:15h), el Moya AdvocatsBelievit (23:00h) i, per tancar aquesta primera nit de futbol, el NostradamusEl Pont de Can Noguera.

La lliga d’enguany constarà de 18 equips i molts dels partits es disputaran al Poliesportiu del Col·legi SEK Catalunya. D’aquesta manera, la resta de partits de la primera jornada es jugaran en aquestes instal·lacions el dilluns dia 3 d’octubre. A les 20:30h Tramonto s’enfrontarà a TJ Automoció, a les 21:20h Little Italy ho farà a L’Illot, a les 22:10h Assessoria Congost al Bar La Plaça i, per acabar, a les 23:00h, Coemmo.com s’enfrontarà al Sàhara.

L’any passat Moya Advocats es va endur el trofeu de campió a l’última jornada i contra el seu immediat perseguidor, Coemmo.com. Aquest any molts dels planters s’han reforçat i, de ben segur, es viurà una lliga encara més igualada amb diversos equips amb opcions de lluitar pel títol. A La Garriga Digital.cat anirem seguint durant tot l’any l’evolució d’una de les lligues amb més tradició de Catalunya.

Article anterior“Primer amor”, de Beckett, enceta la temporada de teatre
Article següentTukupracum promociona el Punt d’Informació
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.