Un dia 30 ple d’activitats al poble

0
Presentacio_Rdio_Silenci

L’últim dia de setembre d’enguany cau en divendres i, per acomiadar el mes, a la Garriga hi tindran lloc diverses activitats obertes al públic al llarg de tot el dia.

Així doncs, a partir de dos quarts de nou del matí, al Passeig, més d’una cinquantena de vehicles dèpoca d’entre els anys 20 i la dècada dels 60 estaran exposats per a tot aquell que vulgui veure aquests espectaculars cotxes. A partir de les deu, els participants iniciaran un llarg trajecte en comitiva fins a Puigcerdà. Aquesta és la XXI Trobada de Cotxes Clàssics de La Garriga-Puigcerdà que organitza l’Associació de Cotxes Clàssics de la Garriga.

A la tarda, a dos quarts de sis, i a la plaça de Can Dachs, hi tindrà lloc l’acte de presentació i Rellançament del Punt d’Informació Juvenil amb l’objectiu de donar a conèixer els seus serveis i activitats. Aquest acte començarà, però, amb una batucada que anirà des del Casal de Joves fins a la plaça i durant el transcurs de l’activitat s’entregaran els premis del Concurs de Relats de Viatges. L’escola de dansa i percussió Tukupracum serà l’encarregada de donar una nota musical i dansaire a l’esdeveniment, així com de fer un grafitti gegant. L’acte acabarà amb l’actuació d’un punxadiscos.

Per la seva banda, Ràdio Silenci farà la presentació de la seva nova temporada 2011-2012 a l’Auditori de l’Escola de Música a les nou del vespre, amb la presència de la periodista Tatiana Sisquella, presentadora del progama de Catalunya Ràdio La Tribu i amb la qual conversaran durant el transcurs del programa especial sobre la ràdio del poble. L’acte està previst que duri una hora i servirà per a conèixer totes les novetats de la graella, així com les línies que intentarà marcar l’emissora durant aquest nou any que començarà dilluns dia 3, amb un total de 26 programes diferents i 17 càpsules informatives.

I durant el cap de setmana…

Dissabte 1 d’octubre el Teatre de la Garriga acollirà l’obra Primer amor, de Samuel Becket, a dos quarts de nou del vespre, i l’Agrupació Sardanista de la Garriga organitza la darrera audició de la temporada de sardanes d’aquest 2011 a les sis de la tarda a la plaça de l’Església.

Per la seva banda, el diumenge 2 d’octubre el Centre Excursionista Garriguenc (CEG) torna a organitzar la Diada Social a Sant Cristòfol de Monteugues. Per tal d’iniciar la pujada a l’Ermita, els participants a la caminada es reuniran a les vuit del matí al Consorci del Moble i, un cop a dalt, es farà un esmorzar de germanor, una missa, un concert a càrrec de la Coral Ariadna i la tradicional ballada de sardanes.

Article anteriorEntrevista a Joan Esteban, Tercer Tinent d’Alcalde i Regidor d’Esports i Via Pública
Article següentLa CTAC, reconeguda com a promotor financer de l’ICF
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.