Propera presentació del llibre “Esquerra a la cruïlla”

0
erc_cruilla_bq11

El proper dijous 22 de setembre a les 20h la Fundació Maurí (carrer Cardedeu nº 17 de la Garriga) acollirà la presentació del darrer llibre de l’Editorial Malhivern, titulat Esquerra a la cruïlla. La presentació hi intervindran David Bassa, periodista, responsable d’informació política del programa Àgora de TV3 i coautor del llibre, Jordi-Eduard Perales, llicenciat en Ciències Polítiques, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Garriga i coautor del llibre i Santiago Cucurella, coordinador de l’obra.

Editorial Malhivern obre amb aquest llibre un nou espai de debat en el qual diversos analistes donen la seva opinió sobre la situació actual d’Esquerra Republicana, alhora que recull també els punts de vista de membres molt rellevants d’aquest partit que gestionaran la nova etapa a partir del 26è Congrés a Girona. 

Aquest és un llibre compta amb opinions autoritzades sobre el passat immediat d’Esquerra i sobre els camins que pot prendre en la cruïlla política on ara es troba aquest partit. Ara només cal veure si Esquerra l’encerta. 

Hi trobareu les reflexions de:

Santiago Cucurella. Coordinador del llibre. Historiador i màster en Didàctica de les Ciències Socials. Vicepresident de la Federació Catalana d’Associacions i Grups UNESCO. Director de la Fundació Universitària Martí l’Humà.

David Bassa
. Periodista. Responsable d’informació política del programa Àgora (TV3). President del Grup de Periodistes Ramon Barnils.

Àngel Castiñeira
. Doctor en Filosofia. Director de l’Observatori de Valors (Fundació Lluís Carulla) i director Acadèmic de la Càtedra Lideratges i Governança Democràtica d’ESADE.

Miquel Macià
. Periodista. Editor dels mitjans del grup Nació Digital. Fundador i director del setmanari La Marxa de Catalunya (1989-1995). L’any 1995 creà Osona.com, el segon diari digital més veterà del país.

Vicenç Relats
. Periodista. Columnista d’opinió d’El 9 Nou del Vallès Oriental i director de la revista Vallesos. Ha estat redactor del diari Avui (crònica política) i dels serveis informatius de TV3.

Agustí Cerdà
. Historiador. President d’Esquerra Republicana del País Valencià. Diputat a Corts entre 2004 i 2008. Membre d’Acció Cultural del País Valencià.

Jordi-Eduard Perales
. Llicenciat en Ciències Polítiques (Relacions Internacionals). Ha estat codirector de l’Aliança Lliure Europea (Parlament Europeu) i assessor al Parlament de Catalunya i a la vicesecretaria general d’acció sectorial d’ERC.

Jordi Portabella
. Ecobiòleg. Diputat al Parlament de Catalunya entre 1992 i 1999. Regidor a l’Ajuntament de Barcelona per ERC des de 1999.

Joan Ridao
. Secretari General d’ERC. Doctor en Ciències Polítiques i de l’Administració i llicenciat en Dret. Diputat al Parlament de Catalunya entre 1995 i 2008. Diputat a Corts des de 2008. Ponent redactor de l’Estatut de 2006.

Marta Rovira
. Llicenciada en Dret. Secretària General de l’Aliança Lliure Europea, vicepresidenta del Consell Català del Moviment Europeu i vicesecretària d’Acció Sectorial i Programes des de 2011. Candidata a la Secretaria General d’ERC.

Anna Simó
. Llicenciada en Filologia Catalana i postgraduada en Planificació Lingüística. Consellera de Benestar i Família entre 2003 i 2006. Diputada al Parlament de Catalunya des de 2006 i portaveu del Grup d’Esquerra des de 2008.

Jordi Solé
. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració i màster en Estudis Europeus. Assessor al Parlament Europeu entre 2002 i 2007. Alcalde de Caldes de Montbui i candidat a la Vicesecretaria General de Relacions Institucionals i Internacionals d’ERC.

Article anteriorOrdre del dia del Ple Ordinari del dimecres 21 de setembre
Article següentNeix l’Associació Esportiva Hermes la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.