“El mal funcionament del sistema polític i econòmic”

0
137

L’Assemblea d’Indignades de La Garriga té el plaer de convidar-vos a la xerrada que l’Arcadi Oliveres farà el dilluns 19 de setembre a les 20.30 a la plaça de l’Església de La Garriga (en cas de pluja es durà a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament). En aquesta ocasió, el catedràtic d’economia de la UAB i president de l’associació Justicia i Pau ens donarà la seva visió del mal funcionament del sistema polític i econòmic actual i de com podem promoure alternatives.

També volem recordar-vos que l’Assemblea continua reunint-se els dilluns i dijous a les 20.30 a la plaça de l’Església. Us animem a participar del moviment. Totes les opinions i accions són importants. Trobareu més informació sobre l’Assemblea de La Garriga en el nostre bloc:

http://assemblealagarriga.wordpress.com/

Ens veiem per la plaça de l’Església.

Assemblea de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.