“El mal funcionament del sistema polític i econòmic”

0
cartellarcadi1

L’Assemblea d’Indignades de La Garriga té el plaer de convidar-vos a la xerrada que l’Arcadi Oliveres farà el dilluns 19 de setembre a les 20.30 a la plaça de l’Església de La Garriga (en cas de pluja es durà a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament). En aquesta ocasió, el catedràtic d’economia de la UAB i president de l’associació Justicia i Pau ens donarà la seva visió del mal funcionament del sistema polític i econòmic actual i de com podem promoure alternatives.

També volem recordar-vos que l’Assemblea continua reunint-se els dilluns i dijous a les 20.30 a la plaça de l’Església. Us animem a participar del moviment. Totes les opinions i accions són importants. Trobareu més informació sobre l’Assemblea de La Garriga en el nostre bloc:

http://assemblealagarriga.wordpress.com/

Ens veiem per la plaça de l’Església.

Assemblea de la Garriga

Article anteriorL’Homenatge a la Senyera de l’Agrupació Sardanista
Article següentLa pell d’Almodóvar
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.