L’Homenatge a la Senyera de l’Agrupació Sardanista

0
sardana

Un dels actes centrals de la commemoració de la Diada Nacional a la Garriga és l’aplec Sardanista organitzat per l’Agrupació Sardanista de la Garriga. Enguany, més de 400 persones van participar a l’acte, entre ells 12 colles sardanistes que varen prendre part en el concurs de sardanes.

A l’acte s’hi varen interpretar setze sardanes, entre elles “Per tu, Toni”, de Tomàs Gil Membrado en homenatge a Antoni Blancafort. La Societat Coral l’Aliança també va participar de l’acte interpretant el una sardana i participant a la interpretació del Cant de la Senyera amb les tres cobles presents.

A mitjanit es va hissar la senyera i s’hi va fer homenatge amb el cant dels Segadors i es feren les ofrenes florals per part d’entitats i partits polítics. L’aplec, que la Agrupació Sardanista valora molt positivament, es va allargar fins dos quarts de dues de la nit.

Text: Marc Bellmunt

Fotografia: Dani Soler

Article anteriorLa Garriga surt al carrer a favor de l’escola en català
Article següent“El mal funcionament del sistema polític i econòmic”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.