L’Homenatge a la Senyera de l’Agrupació Sardanista

0
160

Un dels actes centrals de la commemoració de la Diada Nacional a la Garriga és l’aplec Sardanista organitzat per l’Agrupació Sardanista de la Garriga. Enguany, més de 400 persones van participar a l’acte, entre ells 12 colles sardanistes que varen prendre part en el concurs de sardanes.

A l’acte s’hi varen interpretar setze sardanes, entre elles “Per tu, Toni”, de Tomàs Gil Membrado en homenatge a Antoni Blancafort. La Societat Coral l’Aliança també va participar de l’acte interpretant el una sardana i participant a la interpretació del Cant de la Senyera amb les tres cobles presents.

A mitjanit es va hissar la senyera i s’hi va fer homenatge amb el cant dels Segadors i es feren les ofrenes florals per part d’entitats i partits polítics. L’aplec, que la Agrupació Sardanista valora molt positivament, es va allargar fins dos quarts de dues de la nit.

Text: Marc Bellmunt

Fotografia: Dani Soler

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.