La Diada Nacional a la Garriga

0
3099diada_2011_programa_baixa

Els actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya començaran el dissabte dia 10 de setembre, a les 18 h. a la Fundació Maurí, amb la xerrada titulada “L’Onze de Setembre: la història i la simbologia nacional”, a càrrec de l’historidor i professor d’historia a la UB Jaume Dantí.

A les dotze de la nit i, per tant, ja dia 11 de setembre, la pista número 1 acollirà el 55è Aplec de la Sardana i el tradicional homenatge a la senyera amb l’ofrena floral de les entitats garriguenques.

Ja a les 9 del matí, i també a la pista número 1, es farà la sortida a la tradicional pujada al turó de la bandera.

A  les 12.30 del migdia començarà l’acte institucional a la plaça del Silenci, així com també la lectura del manifest. Tot plegat anirà acompanyat per uns breus apunts a càrrec de l’historiador Jaume Oliver titulats “Entre l’Àustria i el Borbó: la Guerra de Successió a la Garriga i pel concert vermut amb Ensemble Ambients (Enric Riera al violí i Tais Costa al violoncel).

Per acabar la commemoració la plaça de l’Església acollirà a partir de les nou de la nit una cantada d’havandres a càrrec del grup Peix Fregit, tot plegat acompanyat del típic rom cremat.

Article anterior55è Aplec de la Sardana de la Garriga
Article següentAls deu anys de l’11S
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.