La Toscana arriba al paisatge gastronòmic de la Garriga

0
Detall_Sala_etruria

El Restaurant Etrúria obre les seves portes i ens convida a entrar a tot un món de sabors únics que ens transmeten història i tradició.

A partir del proper 8 de setembre podrem viatjar a la Toscana a través dels plats que ens ofereix el Restaurant Etrúria, especialitzat en cuina tradicional toscana i catalana. L’Etrúria neix com un espai gastronòmic on retrobar-nos amb el senzill plaer de menjar bé i gaudir-ne amb tots els sentits. Els seus plats contenen tots els sabors que ens agraden de manera instintiva, els gustos més arrelats a la tradició i la cultura, tant de la cuina d’aquesta emblemàtica regió d’Itàlia com de la nostra cuina catalana.

El Restaurant Etrúria ens rep en un ambient agradable i acollidor. Està ubicat a la Ctra. Nova, 50 A de La Garriga i està regit per Concepció Rocher i Geli (Conxeta), que és la cap de cuina, i el seu marit Joaquim Ros. El projecte d’obrir un restaurant especialitzat en cuina toscana es va començar a forjar fa just quatre anys, quan després de viatjar a la Toscana per vacances varen tornar presos del seu encant. Després de tornar-hi diverses vegades i d’estudiar a fons la seva cultura i gastronomia va anar prenent forma la idea de obrir un espai gastronòmic a La Garriga on poder donar a conèixer aquesta cuina tradicional, desconeguda però a l’hora amb gustos singularment familiars, uns gustos en els que confiem i que exalten els sabors més mediterranis.

Amb la seva obertura culminen un projecte dut a terme amb molts ingredients, com la il·lusió, l’entusiasme i la dedicació; tot per a donar a conèixer una cuina plena de sabors i aromes que ens evoquen l’hort, el camp i tots els productes naturals que ens ofereixen a cada estació. Uns plats on trobarem l’empremta de la seva història, des de l’època dels etruscs al Renaixement, fins arribar a la cuina dels nostres dies. A la vegada, també ens proposen una cuina retrobada, amb la recuperació de plats representatius de la nostra cuina catalana, propera i familiar. Dues cuines diferents i a l’hora molt semblants entre sí, que podrem degustar i contrastar comprovant com molts dels plats nostres tenen la seva rèplica representada amb plats de la cuina tradicional toscana. Un joc de sensacions que ens promet emocions noves en l’àmbit gastronòmic, i que podem descobrir gràcies a la inspiració i creativitat de la seva xef i de la resta del seu equip, dinàmic i professional.

A més, fruit del seus coneixements culinaris i de les seves investigacions, aquesta tardor veurà la llum el seu primer llibre, “Viatge a la Toscana sense sortir de la meva cuina (Editorial Malhivern), un llibre que recull no sols la història i gastronomia d’aquesta part d’Itàlia, sinó que dóna testimoni de la seva experiència personal en un recorregut per alguns dels llocs més emblemàtics de la regió.

La Toscana arriba al paisatge gastronòmic de La Garriga, i podrem percebre tot el seu encant i el seu irresistible magnetisme a través del plats que ens presenta el Restaurant Etrúria.

Article anteriorModificacions a la zona de vianants
Article següentA la Garriga perill: vianants!
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.