El Cineclub inicia la nova temporada

0
cineclubquadrat

El Cineclub de la Garriga volem iniciar la temporada convidant tothom a una sessió de cinema a la fresca a la Plaça del Silenci aquest dissabte 3 de setembre. Us volem oferir la pel·lícula The Commitments, un musical emociant però cru alhora.

Aquest film va ser dirigit per Alan Parker el 1991 i està basat en una novel·la de Roddy Doyle. Narra els inicis d’un grup de música soul a un barri proletari del Dublín dels anys 90 (la ciutat “negra” d’Europa).  En Jimmy Rabbitte (interpretat per Robert Atkins), el seu manàger i fundador, recluta entre els seus amics i veïns els qui reuneixen millors condicions per al seu grup, The Commitments. A través dels clàssics d’Ottis Redding, Wilson Pickett, Aretha Franklin o James Brown es van fent un nom a la ciutat, però a mesura que el seu èxit creix també creixen els problemes per a gestionar les ambicions personals de cadascún…

Intèrprets: Robert Arkins, Michael Aherne, Angeline Ball, Maria Doyle Kennedy, Dave Finnegan, Bronagh Gallagher, Felim Gormley, Glen Hansard, Dick Massey, Johnny Murphy, Colm Meaney, Andrew Strong, Kenneth McCluskey, Anne Kent, Andrea Corr.
Premis: 4 premis BAFTA (millor pel·lícula, director, muntatge i guió adaptat).

El mateix dissabte, us esperem al matí a una paradeta del mercat de la Garriga. Us podrem fer un avançament de la 13a mostra de cinema, que tindrà lloc els dies del 15 al 17 de setembre.

Us hi esperem!

Cineclub La Garriga


 

Article anteriorRetorns arreu
Article següentV edició de “La botiga al carrer”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.