Posa nota a la Festa Major!

0
Enquesta_Logo

La pluja ja va ser la trista protagonista de molts dels actes de Festa Major de l’any passat i enguany, seguint en la línia d’aquest atípic estiu que portem, també ha fet acte de presència. Especialment mullat va ser dissabte, deslluint i, fins i tot anul·lant, moltes de les activitats programades a l’aire lliure. Tanmateix, sembla ser que un any més la gent de la Garriga i dels pobles del voltant s’han bolcat en la nostra festa estiuenca i han participat activament en les trobades, concerts i demés activitats.

Especialment concorreguts varen ser els concerts a la nit del Passeig de dissabte, amb el Va Parir Tour 2011 –que va aplegar multitud de gent de pobles veïns-, o el de diumenge, amb l’esperat retorn de La Troba Kung Fú tocant a casa seva. La salvatge Esgarrinxada, per la seva banda, va multiplicar la seva participació, aplegant més d’un centenar de joves (i no tant joves) al descampat del costat de l’escola Giroi per embrutar-se en el fang i perseguir la pilota gegant, sota l’atenta i divertida mirada d’una gran munió de públic assistent.

Així doncs, i com ja vàrem proposar-vos l’any passat, la nostra intenció és que valoreu aquests sis dies de festa tot adjudicant-los una nota del zero al deu, essent el zero la nota més baixa i el deu la més alta. Us convidem, també, a que compartiu amb els lectors a través dels comentaris d’aquest escrit quina o quines són les activitats que més us agraden o les que creieu que són millorables.

El Centre de Visitants

En l’anterior enquesta us preguntàvem si havíeu anat al nou Centre de Visitants de la Garriga, ubicat als antics safarejos, al costat del riu Congost, inaugurat el passat 26 de març. Aquí podeu veure el resultat de la pregunta de les últimes setmanes.

Enquesta_centre_visitants_08-2011

Article anteriorCatalunya encapçala les baixes d’autònoms
Article següentAlguns veïns desavinguts
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.