La final del Torneig d’Estiu de Futbol Sala, aquesta nit

0
Final_lliga_estiu_2011

Coincidint amb el primer dia de Festa Major d’enguany, la Pista Número 1 del poble (a l’escola Puiggraciós) acollirà a partir de les 21h els dos últims enfrontaments que clouen la temporada 2010-2011 de futbol sala de la Garriga.

Després d’una emocionant Lliga d’Hivern, es va jugar el torneig de futbol 7 i, seguidament, les 28 hores de futbol sala al pavelló de Can Noguera. Com cada any, el mes de juliol està destinat a la lliga d’estiu i és quan més gent es reuneix per a veure els partits a la fresca.

Ahir dijous es van disputar les semifinals, amb els enfrontaments entre Little Italy (vigent campió del torneig) i Fergo Aisa Boys i entre Bicicletes & Transports Segú i el Llampec Vallecà.

El primer partit va ser el dels nois de la popular pizzeria del poble contra els veterans de Fergo Aisa i va acabar amb empat a 3 gols al final del partit. Es va jugar la pròrroga sense variacions al marcador i es va arribar a la tanda de penals on, després de 9 llançaments, Fergo Aisa es va acabar imposant i classificant-se per a la gran final d’avui.

En acabat, va ser el torn de Bicicletes & Tranports Segú i el Llampec Vallecà, que van jugar un altre trepidant partit que també va arribar a la pròrroga amb 3 a 3 al marcador, gràcies a un gol del Llampec marcat in extremis. A la pròrroga, però, dos gols seguits dels jugadors del Segú van suposar una distància insalvable per al seu rival i van permetre, amb el resultat final de 5 gols a 3, la classificació per al partit que els enfrontarà aquesta nit, a les 22:30h, contra Fergo Aisa Boys.

Així doncs, aquesta nit tindrà lloc aquest gran partit de la final del Torneig d’Estiu de Futbol Sala, després de l’enfrontament pel tercer i quart lloc entre Little Italy i el Llampec Vallecà, a les 21:00h. Entremig dels dos partits, però, tindrà lloc l’entrega de premis de la temporada.

No us perdeu aquesta gran nit de futbol com a aperitiu de les activitats nocturnes de Festa Major i gaudiu d’un bon entrepà i begudes a preus populars que ofereixen els nois del bar de la pista!

(Si plou, els partits es jugaran al pavelló de Can Noguera).

Article anteriorCaiguda de les vendes en els comerços autònoms
Article següentJordi Eduard-Perales, Primer Tinent d’Alcalde de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.