Presentació de la Festa Major 2011

0
presetnaci_festa_major

Avui al matí l’Ajuntament convocava als mitjans a la roda de premsa informativa de la Festa Major d’enguany. L’Alcaldessa, l’Albert Benzekry (regidor de Cultura), la Mar Canet (regidora de Dinamització Cultural), l’ Àlex Muñoz i la Sara Susin (ambdós membres de la comissió ciutadana per la Festa Major) han explicat als periodistes presents les característiques de la Festa Major d’aquest any.

Benzekry ha destacat la durada de la festa, de sis dies. Es tracta de l’edició més llarga dels darrers anys, tot i que el pressupost és més reduït que el de l’any passat, amb 73.000 euros destinats a una programació amb 72 actes diferents. D’aquests 73.000 euros, 3.500 han estat aportats per les empreses Capital Agrupado i Estebanell Energia, i 5.000 per les associacions participants, que donen desinteressadament part de la seva recaptació en activitats de la Festa Major.

Canet explicava als presents l’àmplia participació de les associacions del municipi en l’organització de la Festa, cosa que ha permès diversificar el programa amb activitats tant dispars com el fútbol-tennis ofert per l’Olímpic de la Garriga i un itinerari d’observació de ratpenats. La regidora també ha fet una crida al civisme i al respecte envers el descans dels veïns durant les festes.

Tant Muñoz com Susin han coincidit en remarcar l’activitat de la comissió de Festa Major, que ha col·laborat estretament amb l’Ajuntament, mantenint-hi una sèrie de reunions per acordar la programació dels actes.

Budó ha tancat la presentació recalcant l’important esforç de les empreses que participen en la Festa Major, no només econòmicament sinó també amb col·laboracions d’altres tipus, i ha comminat als assistents a gaudir i a participar en “un programa plural, que tindrà èxit. És una Festa Major per a totes les edats”.

El programa es pot consultar a La Garriga Digital en aquest enllaç.

Text i fotografia: Marc Bellmunt

Article anteriorPer indignar-se (més)
Article següentEl teatre, protagonista de la Festa Major
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.