Nova etapa de la FUMH amb nous patrons i nous projectes

0
nous_patrons_fumh

Divendres dia 15 de juliol ha tingut lloc la incorporació al patronat de la Fundació Universitària Martí l’Humà de  tres empreses molt importants de la nostra comarca: Estabanell i Pahisa (Granollers), Maynou (les Franqueses) i Moya Advocats i Assessors S.L. (la Garriga).

Paral·lelament s’han incorporat al Patronat de la FUMH els nous patrons en representació de l’Ajuntament de la Garriga, d’acord amb els resultats del 22 de maig. Són els Srs. Albert Benzekry (Acord),  Josep Oliveras (SI) i Rafael Puig (PP).

Amb l’ampliació del seu Patronat, la Fundació Universitària Martí l’Humà, entre altres iniciatives, crearà la càtedra Francesc Estabanell Demestre, amb seu a Granollers, que impulsarà la recerca i la transferència del coneixement en energies netes, i obrirà un centre de formació a la capital del Vallès Oriental a partir de la propera tardor.

Fotografia: A la fotografia, drets, d’esquerra a dreta, els Srs. Sergi Moya, Joan Maynou, Joan Colomer (La Doma de Curtits), Francesc Estabanell, Joan Sariol (vicepresident de la FUMH), Jordi Salayet (responsable de l’Aula d’Empreses) i Francesc Xavier Borrell Papaceit (notari). Asseguts, d’esquerra a dreta, el Sr. Xavier Moya, la Dra. Teresa Freixes (presidenta de la FUMH), la Sra. Meritxell Budó (alcaldessa de la Garriga) i el Sr. Santiago Cucurella (director de la FUMH).

Article anterior“Els Catarres” trenquen el silenci de la plaça
Article següentFran Parra, delegat del Club Handbol la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.