Has anat al Centre de Visitants de la Garriga?

0
Enquesta_Logo

Una de les activitats més comunes en aquesta època estiuenca és marxar de vacances i fer turisme o visitar altres indrets. Sovint, però, oblidem que la Garriga, durant part del segle XX, va ser un poble d’estiueig i, per tant, un focus d’atracció de turisme. Amb el pas dels anys, però, el nostre poble ha anat perdent aquesta característica i, potser, no s’ha posat prou en valor la gran riquesa patrimonial que té en àmbits molt diversos, per a tornar a esdevenir un centre d’atenció d’un tipus de turisme concret que, per les seves característiques, podria contribuir a dinamitzar econòmicament el poble.

centre_visitants_1En aquest sentit, el passat dia 26 de març es va inaugurar el Centre de Visitants de la Garriga, ubicat als antics safarejos un cop rehabilitats, i ideat per l’empresa de museografia DIGIT, un espai que, tal i com es va dir el dia de la seva inauguració, pretén ser “pel poble i per a qui el vulgui conèixer”.

El dia 9 de juny, al mateix Centre de Visitants, es va fer la presentació de les guies mòbils, uns dispositius innovadors que permeten a qui ho desitgi llogar-los per a poder fer fins a quatre rutes guiades pel municipi i conèixer-lo amb més profunditat.

Des de la seva inauguració fins avui gairebé han passat quatre mesos i, tot i ser conscients que és una iniciativa que està a les beceroles, us volem preguntar el següent:

“Has fet ús del Centre de Visitants?”

Sí / No

 

L’oci nocturn a la Garriga

Un dels comentaris que se senten de forma recorrent a la Garriga està relacionat amb la suposada poca oferta d’oci nocturn que hi ha al poble. Per mirar de treure’n l’entrellat fa unes setmanes vàrem fer-vos la pregunta directament: “Creus que hi ha prou oferta d’oci nocturn a la Garriga?”.

enquesta_oci_nocturnDoncs bé, a jutjar pels resultats de les votacions, sembla ser que aquesta sensació que comentàvem és certa, doncs un 84,3% dels vots així ho especifica, contra un 11,8% que creu que l’oferta existent és adequada i un 3,9% que no ho sap.

Arribats  a aquest punt, el següent pas és preguntar-nos “per què?”. Perquè hi ha poques iniciatives empresarials? Perquè la burocràcia tira enrere als emprenedors? Això, però, seria motiu d’una altra enquesta que no descartem fer més endavant.

Article anteriorHaití a la Setmana Solidària
Article següentLa ruta del pintxo
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.