Vil·la Luanik obre les seves portes a la música

0
concert_villa_luanik

El restaurant Vil·la Luanik (C/ La Doma, 14 de la Garriga) ha apostat per la música com a excel·lent maridatge dels vespres d’estiu a la fresca.

Ofereix a formacions musicals la seva terrassa per a actuar i ajudar a donar-les a conèixer i, alhora, amenitzar els vespres d’estiu. En vista de l’èxit de la temporada passada, ara busca repetir aquesta fórmula d’oferir música en directe al vespre, al voltant de dos quarts de vuit, alhora que ofereix durant l’estiu servei de bar a la seva terrassa enjardinada, convidant als seus clients a fruir de la música en un entorn íntim i acollidor.

L’any passat aquesta iniciativa va portar a noms coneguts del món de la música, com Francesc Capella & The Minimum Trio, i el restaurant espera repetir l’èxit tant de públic com de convocatòria de grups. De moment, estan previstes les actuacions de grups com els Hostile, de l’Ametlla, o els Perill d’Allau.

jardi_luanickEl restaurant, que ja porta sis anys obert a càrrec de Cristina Sambola i Climent Lloret, que anteriorment dirigien el Restaurant Cal Mestre a Samalús, segueix oferint la seva cuina de mercat, amb plats amb vocació d’autor com una sopa de tomàquet natural. També cal recordar que el restaurant està obert a qualsevol que vulgui visitar els interiors d’aquesta cèntrica casa modernista, que conserva els vitralls i motllures originals i que està decorada amb mobles d’època restaurats.

Els grups musicals que estiguin interessats a tocar al restaurant poden contactar la Sra. Sambola al número 619 757 239. El restaurant roman obert de dimarts a diumenge de les 13 h. a les 16,30 h. i de 20,30 h. a 0,30. h.

Sense comentaris

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.