Divendres a la fresca amb Els Catarres i Beatcrumb DJ

0
Els_Catarres_jul_2011

El proper divendres dia 15 El Brou del Mestre i l’Ajuntament de la Garriga ens proposen un acte a la fresca d’allò més interessant, amb un dels grups revelació d’aquest any i l’actuació d’un dels ja habituals punxadiscos d’aquí.

La nit començara amb l’actuació d’Els Catarres, un trio força peculiar format per un guitarrista que canta, una contrabaixista i un acordionista que amb els peus toca el bombo i la pandereta. Ells són els responsables de la famosa cançó Jenifer, considerada per molts com la cançó de l’estiu, però durant el concert es podrà gaudir dels altres temes que tenen i descobrireu que el seu és un dels directes més atractius i festius de l’actual escena musical catalana.

 

A continuació el punxadiscos garriguenc Beatcrumb DJ ens presentarà la seva nova aposta musical: el Beatcrumb Electro-Swing Experiment. Aquest nou espectacle consistirà en fusionar melodies provinents de la música swing i jazz amb una base electrònica. Una combinació eufòrica i molt i molt ballable inspirada en artistes com Parov Stelar, Caravan Palace, Mr Srcuff, Chinese Man, o Waldeck.

Tot plegat tindrà lloc a la Plaça del Silenci a partir de les 22:30h i fins la 1:30h i serà totalment gratuït.

Article anteriorEls barris de la Garriga estan de festa!
Article següentSardanes a la fresca
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.