Divendres a la fresca amb Els Catarres i Beatcrumb DJ

0
161

El proper divendres dia 15 El Brou del Mestre i l’Ajuntament de la Garriga ens proposen un acte a la fresca d’allò més interessant, amb un dels grups revelació d’aquest any i l’actuació d’un dels ja habituals punxadiscos d’aquí.

La nit començara amb l’actuació d’Els Catarres, un trio força peculiar format per un guitarrista que canta, una contrabaixista i un acordionista que amb els peus toca el bombo i la pandereta. Ells són els responsables de la famosa cançó Jenifer, considerada per molts com la cançó de l’estiu, però durant el concert es podrà gaudir dels altres temes que tenen i descobrireu que el seu és un dels directes més atractius i festius de l’actual escena musical catalana.

 

A continuació el punxadiscos garriguenc Beatcrumb DJ ens presentarà la seva nova aposta musical: el Beatcrumb Electro-Swing Experiment. Aquest nou espectacle consistirà en fusionar melodies provinents de la música swing i jazz amb una base electrònica. Una combinació eufòrica i molt i molt ballable inspirada en artistes com Parov Stelar, Caravan Palace, Mr Srcuff, Chinese Man, o Waldeck.

Tot plegat tindrà lloc a la Plaça del Silenci a partir de les 22:30h i fins la 1:30h i serà totalment gratuït.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.