L’estalvi energètic a debat a la Fundació Universitària Martí l’Humà

0
164

El dimarts 5 de juliol, a la seu de Can Ramos i amb la col·laboració del CADS (Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible), es va debatre la importància per a les empreses i organitzacions de tenir el control i la correcta gestió dels recursos energètics que consumeixen i quins són els fctors crítics: econòmics, ecològics i d’imatge corporativa.

Es va aprofundir en quins són els avantatges de comptar amb un gestor energètic, tnat intern com extern, com funcionen les empreses gestores d’energia i com és d’important la conscienciació de tots els membres de l’empresa. Només el factor de “conscienciació” de l’organització pot suposar un estalvi que ronda el 10%; pensem, doncs, fins a on pot arribar l’estalvi si hi posem imaginació i recursos.

El debat va ser conduït per en Jordi Salayet, coordinador de l’Aula d’Empreses de la FUMH. D’altra banda, el ponent i especialiste en energia va ser Jaume Camps Roche, enginyer tècnic i soci fundador de la CAITEC (aplicació i integració de solucions enfocades a l’optimització de processos de gestió enregètica).

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.