El futbol no s’atura: “No hay nadie”, campió de les 28h

0
Campi_28h_jun_2011

Aquest cap de setmana s’ha disputat al nostre poble un dels torneigs més destacats i exigents: les 28h de Futbol Sala. Deu han estat els equips que enguany han participat al torneig, que va començar divendres a les nou del vespre i va finalitzar, amb la gran final, diumenge a un quart de nou. La novetat d’aquest any ha estat la pausa per a recuperar forces de dissabte i diumenge, ja que no hi van haver partits durant bona part del matí.

Així doncs, el guanyador de l’edició de 2011 ha estat l’equip No hay nadie, que es va imposar a la final a L’Ametlla per 5 gols a 4. L’equip del poble veí va començar millor que el seu rival, però això va canviar quan No hay nadie va en el partit, passats els minuts inicials. Errors defensius puntuals de l’equip de la Garriga, però, feien que L’Ametlla seguís ficada en el matx en tot moment.

Així va acabar la primera part, amb molta igualtat i alternança en el domini del joc, però la segona es va decantar clarament cap a l’equip local, que va gaudir de nombroses ocasions i diversos xuts al pal que van evitar que s’escapessin en el marcador. El cansament es notava en els jugadors d’ambdós equips (aquest era el seu setè partit en dos dies) i no va ser fins al final que un gol de David García va donar la victòria a No hay nadie.

El nivell de joc d’enguany ha estat molt elevat i els equips participants molt igualats, com mostren els partits de semifinals, que es van decidir per la mínima –el disputat entre Moya Advocats (guanyador de la lliga d’hivern) i No hay nadie– i als penals –el que enfrontava L’Ametlla i Coemmo.com-.

Comença la lliga d’estiu

Després de la lliga d’hivern, del torneig de futbol 7 i de les 28h, el futbol no s’atura a la Garriga. Aquest dimecres comença la lliga d’estiu, torneig que durarà tot el mes de juliol i que es disputarà a la pista número 1 (al costat de l’escola Puiggraciós). El bar de la pista estarà obert mentre hi hagi partits i s’hi podrà sopar i beure tot veient els enfrontaments.

resultats_28h_jun_2011

Article anteriorOrdre del dia del Ple Extraordinari de dimecres 6 de juliol
Article següentL’èxit dels monòlegs
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.