Tron Express guanya el Torneig de Futbol 7

0
142

Ahir dimecres es van disputar els dos últims partits del Torneig de Futbol 7 de la Garriga que decidien el podi final. Com ja vam informar en l’anterior notícia, el primer partit va ser el que enfrontava la Pizzeria Little Italy amb TJ Automoció i es va saldar amb una nova victòria dels primers als penals, després d’un matx d’allò més igualat que va arribar a la mitja part amb 2 a 2 al marcador per, després de 5 minuts de pròrroga i amb un gol més per a cada equip, haver-se de disputar el tercer lloc als penals. Novament, Little Italy es va imposar al seu rival i va segellar la seva tercera posició en el campionat.

Per la seva banda, la final que enfrontava Veterans del Figaró i Tron Express va ser molt igualada en la primera part, que va acabar amb 0 a 0, però es va decantar clarament a favor del Tron a la represa. Així doncs, els groc i blaus van demostrar ser molt superiors al seu rival i van imposar-se per 4 gols a 2 als figaronencs.

Un cop acabat el partit es va fer entrega dels trofeus del torneig a peu de gespa i davant d’un bon nombre d’aficionats.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.