Tron Express guanya el Torneig de Futbol 7

0
tron

Ahir dimecres es van disputar els dos últims partits del Torneig de Futbol 7 de la Garriga que decidien el podi final. Com ja vam informar en l’anterior notícia, el primer partit va ser el que enfrontava la Pizzeria Little Italy amb TJ Automoció i es va saldar amb una nova victòria dels primers als penals, després d’un matx d’allò més igualat que va arribar a la mitja part amb 2 a 2 al marcador per, després de 5 minuts de pròrroga i amb un gol més per a cada equip, haver-se de disputar el tercer lloc als penals. Novament, Little Italy es va imposar al seu rival i va segellar la seva tercera posició en el campionat.

Per la seva banda, la final que enfrontava Veterans del Figaró i Tron Express va ser molt igualada en la primera part, que va acabar amb 0 a 0, però es va decantar clarament a favor del Tron a la represa. Així doncs, els groc i blaus van demostrar ser molt superiors al seu rival i van imposar-se per 4 gols a 2 als figaronencs.

Un cop acabat el partit es va fer entrega dels trofeus del torneig a peu de gespa i davant d’un bon nombre d’aficionats.

Article anteriorLa immigració al poble: “Els altres garriguencs”
Article següentCrisi econòmica i desafecció política
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.