I Concurs de Monòlegs al Tramonto

0
133

El dijous 30 de juny Tramonto Food & Drinks (C/ Josep Maria Sert, 17 baixos) ha organitzat el seu primer Concurs de Monòlegs, el qual es durà a terme cada dijous d’aquest estiu fins el proper dia 21 de juliol, en el qual es celebrarà la gran final. 

Així les coses, cada setmana aniran passant pel conegut local de la Garriga, a partir de les 23 h., diferents monologuistes. Per començar, els que trencaran el gel seran en Juanjo Castro, l’Iván Lázaro i el Xavi Royo, els quals seran presentats per l’Oliver Garvín. 

Si vols assistir-hi, no t’oblidis de reservar taula al 606 59 20 41 o a través del Facebook del Tramonto. 

*El vídeo original

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.