L’estalvi energètic a les empreses i organitzacions

0
FlyerEstalvi

L’Aula d’Empreses de la Fundació Universitària Martí l’Humà, per encàrrec del Consell Assessor del Desenvolupament Sostenible de la Generalitat de Catalunya (CADS), organitza el seminari L’estalvi energètic a les empreses i organitzacions el proper dia 5 de juliol a les set del vespre, a la seu de Can Ramos (carrer del Figueral, 59 de la Garriga).

El programa del seminari consistirà en una ponència en relació a les possibilitats d’estalvi energètic que poden assolir les organitzacions amb control i gestió correcta dels recursos energètics que consumeixen i quins són els avantatges que això els pot suposar (econòmics, ecològics i d’imatge corporativa). A més, es valoraran quines són les principals línies d’actuació existents, les tendències dins l’optimització energètica i finalment es proposaran valors i mètodes a aplicar per part de les empreses per aconseguir una millor gestió dels recursos energètics.

La ponència serà a càrrec de Jaume Camps Roche, Enginyer Tècnic amb trajectòria professional dins dels sectors industrials, de serveis i consultoria energètica, soci fundador de CAITEC, especialitzada en la aplicació i integració de solucions enfocades a l’optimització de processos i gestió energètica.

En el decurs del seminari es procedirà a debatre totes les qüestions que formulin els empresaris, alcaldes i regidors en un moment en el qual la crisi econòmica està dificultant l’evolució de tots els sectors econòmics, convertint  l’estalvi energètic, més enllà d’una necessitat, en una responsabilitat social.

FUMH 

 

 

 

 

 

Article anteriorConcert extraordinari de la Coral Ariadna
Article següentAndreu Dameson, geni de la caricatura
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.