26 catifes ompliran de flor i color la Garriga per la Festa de Corpus

0
cartellgran2011

Prop de 200.000 clavells, centenars de gerberes i material vegetal seran els ingredients que donaran color i olor a la Garriga per confeccionar 26 catifes de flors de Corpus aquest diumenge 26 de juny. Un diumenge que es preveu calorós i ben estiuenc però no per això menys participatiu, tot i la data avançada de la festa d’enguany, després de Sant Joan i del final de curs escolar. Enguany ha confirmat la visita a la festa Lluís Puig, Director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana de la Generalitat.

Les novetats d’aquest any són la catifa que farà la Societat Coral l’Aliança a la plaça de les Oliveres per celebrar el seu centenari així com el petit concert que oferirà el diumenge amb la Societat Coral la Lira de Sant Cugat, i la catifa que faran els convidats, l’Associació pel Foment de la Cultura i de la Comunicació (AFoCC), de Cardedeu. En total, seran prop de 2 kms de catifes de flors pels carrers més cèntrics de la població.

Tot el poble lluirà amb les catifes però també amb el 26è Concurs de cartells (amb 41 participants) i el 26è Concurs d’Aparadors (amb 38 comerços). I enguany es recupera, després de dos anys sense fer-se, el 12è Concurs Foto Corpus gràcies a la voluntat de l’Associació Cultural Corpus la Garriga i l’Associació Fotogràfica la Garriga. L’objectiu: mostrar els diferents aspectes visuals del Corpus, la festa més participativa de la Garriga, en què el color i les formes tenen molt protagonisme.

S’espera una àmplia participació que refermi la Festa de Corpus de la Garriga com la més popular, un esperit col·lectiu que ajuda a superar dificultats, com ara les pluges de molts anys. En aquest sentit, enguany l’organització vol animar tothom a participar en l’enramada popular que tindrà lloc el dissabte 25 de juny a les 7 del vespre a la Plaça de l’Església. Una plaça remodelada que, com el carrer del Centre i Samalús i la plaça de Can Dachs, s’estrenaran en aquest Corpus.

La festa està organitzada conjuntament per l’Associació Cultural Corpus la Garriga, la Parròquia de Sant Esteve de la Garriga i l’Ajuntament de la Garriga. Per a fer les catifes i els actes previs, l’Associació compta enguany amb un pressupost de 17.000 euros.

Programa d’actes a http://corpuslagarriga.jimdo.com/programació

Imatges i cartell a http://corpuslagarriga.jimdo.com/premsa/

Article anteriorÈxit de la 22ª Trobada de Geganters de la Garriga
Article següentResum de la xerrada de Martí Olivella
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.