L’Assemblea de la Garriga presenta una esmena a la totalitat al Reglament de Participació Ciutadana

0
128

L’Assemblea de La Garriga ha entrat avui al registre del nostre ajuntament una instàcia recolzada amb un plec de 100 signatures ciutadanes, esmenant a la totalitat el text del Reglament de Participació Ciutadana en fase d’exposició pública, per considerar que en el seu contingut no respon a les mínimes necessitats i expectatives de la representació democràtiques del poble, així com tampoc reflecteix el sentir de la comissió ciutadana que participà en la seva elaboració. El redactat de l’esmena i altres continguts els podeu consultar al bloc de l’Assemblea: http://assemblealagarriga.wordpress.com/ 

Per altra banda, avui dilluns 20 de juny hi ha programada una xerrada-debat a les 20:30 a la Plaça de l’Església a càrrec de’n Martí Olivella amb el títol “De la indignació a l’acció: estratègies i propostes”.

Martí Olivella és integrant de Nova (Centre per a la Innovació Social): a partir d’una xarxa global d’experts i professionals i més de 50 projectes implementats a l’Orient Mitjà, Europa, Amèrica Llatina i Àsia, Nova genera i divulga coneixement oferint al mateix temps recolzament directe a la societat civil en zones de conflicte, fomenta la transparència i democratització de les institucions públiques i el·labora el Consens de Barcelona sobre alternatives a la globalització neoliberal.
http://www.nova.cat

Assemblea de la Garriga

Fotografia: Miquel Sebastià

  

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.