L’Assemblea de la Garriga presenta una esmena a la totalitat al Reglament de Participació Ciutadana

0
Assemblea_la_Garriga_26-05-2011_03

L’Assemblea de La Garriga ha entrat avui al registre del nostre ajuntament una instàcia recolzada amb un plec de 100 signatures ciutadanes, esmenant a la totalitat el text del Reglament de Participació Ciutadana en fase d’exposició pública, per considerar que en el seu contingut no respon a les mínimes necessitats i expectatives de la representació democràtiques del poble, així com tampoc reflecteix el sentir de la comissió ciutadana que participà en la seva elaboració. El redactat de l’esmena i altres continguts els podeu consultar al bloc de l’Assemblea: http://assemblealagarriga.wordpress.com/ 

Per altra banda, avui dilluns 20 de juny hi ha programada una xerrada-debat a les 20:30 a la Plaça de l’Església a càrrec de’n Martí Olivella amb el títol “De la indignació a l’acció: estratègies i propostes”.

Martí Olivella és integrant de Nova (Centre per a la Innovació Social): a partir d’una xarxa global d’experts i professionals i més de 50 projectes implementats a l’Orient Mitjà, Europa, Amèrica Llatina i Àsia, Nova genera i divulga coneixement oferint al mateix temps recolzament directe a la societat civil en zones de conflicte, fomenta la transparència i democratització de les institucions públiques i el·labora el Consens de Barcelona sobre alternatives a la globalització neoliberal.
http://www.nova.cat

Assemblea de la Garriga

Fotografia: Miquel Sebastià

  

Article anteriorEl torneig de futbol 7 arriba a la fase decisiva
Article següentLa presentació de la revista Vallesos propicia la recuperació del ball de cintes a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.