El torneig de futbol 7 arriba a la fase decisiva

0
AAFSG_logo_01

La Lliga d’Hivern de Futbol Sala de la Garriga ja fa unes temporades que es juga amb un format adaptat per tal d’afavorir la competitivitat dels que volen lluitar per guanyar el títol i dels que, potser, no tenen aspiracions tan ambicioses. D’aquesta manera, i després d’una primera volta en la que tots els equips s’enfrontaven entre ells una vegada, es va dividir la classificació en dues meitats. Això permetia que els equips de la primera meitat, amb un pressuposat nivell més elevat, competissin entre ells i decidissin el guanyador del torneig, mentre que els conjunts de la segona ho feien sense tanta exigència.

Aquesta, però, no era la única novetat que presentava l’Associació d’Amics de Futbol Sala de la Garriga respecte la configuració tradicional que formaven els torneigs d’hivern, les 48 hores i la lliga d’estiu. Des de ja fa unes edicions, i un cop finalitza la lliga d’hivern, tots aquells equips que ho desitgin poden prendre part en el torneig de futbol 7 a les instal·lacions del camp de futbol de l’Olímpic.

D’aquesta manera, i després de la disputa de la primera fase de lligueta d’equips (quatre grups amb cinc conjunts cada un), aquest dimecres ja s’han disputat els quarts de final de la competició (informació actualitzada), a partit únic. Aquests vuitens de final enfrontaran els primers classificats de grup contra els quarts, i els segons contra els tercers. Les semifinals tindran lloc el proper dilluns 27 i la final –i també el partit pel tercer i quart lloc- serà dimecres dia 29.

futbol_7_semifinals

Article anteriorPrioritat al pagament dels deutes municipals als autònoms
Article següentL’Assemblea de la Garriga presenta una esmena a la totalitat al Reglament de Participació Ciutadana
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.