Revetlla de Sant Joan pensant en la Festa Major

0
cartell

Després de massa anys havent de marxar de la Garriga o d’inventar-nos festes en petit comitè per Sant Joan, enguany algunes de les entitats de la Garriga ens hem unit per una bona causa: celebrar la Revetlla de Sant Joan al poble. Així que us costarà trobar excuses per no venir a veure els SHOWARMA I ELS FALÄFELS, DJ PANKO I DJ PIPO. Ni tant sols els 4 euros de l’entrada perquè tots els beneficis, tots, aniran destinats a pagar una nit més per la Festa Major d’aquest any.

Showarma i els Faläfels és un grup d’aquí casa amb dos anys de trajectòria amb la guitarra rítmica de Martí Showarma (exDusminguet) al capdavant, acompanyat per l’Albert (exGertrudis) a la bateria elèctrica, i els exParereas Parellada, Jacob al baix i Epi a la guitarra melòdica. Són un grup clarament acústic que segueix els patrons de la cançó popular i l’aroma mediterrani, amb ritmes i posada en escena molt particulars i suggeridors, com les seves lletres.

El Dj Panko ja ha vingut alguna vegada a la Garriga i el resultat ha estat excel·lent. El que va ser Dj de Ojos de Brujo durant deu anys ofereix ara unes sessions que viatgen per les músiques de tot el món, buscant una multiculturalitat contínua. Aquest mestissatge entre músiques d’orígens tant diferents i naturaleses tant diverses el fan un Dj pioner en el seu camp.

Però aquest cop, en Panko no estarà sol. Com a partenaire d’escenari, taula i plats tindrà l’inestimable Dj Pipo, conegut de sobres a tota la comarca i encara més enllà pel seu World Pagès Music. Tot plegat per fer de la Revetlla una nit inoblidable i garriguenca.

Us hi esperem!

REVETLLA DE SANT JOAN
Showarma i els Faläfels, Dj Panko i Dj Pipo
23 de juny a les 23h. Pàrquing del Pavelló de Can Noguera
4 €. Beneficis destinats a una nit més de Festa Major

Article anteriorConcert benèfic de l’Orfeó Català
Article següentQui no arrisca no pisca
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.