22ª Trobada de Geganters de la Garriga

0
P10007371

Ja fa vint-i-dos anys que la colla de Geganters i de Grallers de la Garriga celebren la trobada de gegants al poble, una setmana abans de la Diada de Corpus.

És per aquest motiu que el proper diumenge 19 de juny, doncs, es celebrarà la 22ª Trobada de Geganters de la Garriga, que enguany comptarà amb la participació de 15 colles, que són les següents: Sant Llorenç d’Ortunys, Vilanova del Camí, Rubí, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, La Llagosta, Esplugues de Llobregat, Cardona, Vilanova de l’Espolla, Moià, Prat de Llobregat, Monistrol de Calders, Santa Coloma de Gramanet, Canovelles i la Garriga com a amfitriona.

Així les coses, a partir de les nou del matí començaran a arribar els gegants i geganters a la Garriga, on se’ls oferirà un esmorzar de benvinguda. A les onze del matí faran la plantada a la plaça del Silenci per, acte seguit, iniciar la cercavila que seguirà el següent recorregut:

Plaça del Silenci > carrer Figueral > carrer Banys > plaça de Can Dachs > carrer Samalús > carrer Nostra Senyora de la Salut > carrer Cardedeu > carrer de Sant Ramon > carrer Calàbria > plaça de l’Església.

Arribats a la plaça de  l’Església, entorn les dues del migdia, cada colla farà ballar els seus gegants seguint el so de les gralles, timbals i caixes, per acabar fent un ball conjunt. Seguidament es faran uns parlaments i s’aprofitarà l’avinentesa per a anunciar els guanyadors de del concurs del cartell de la trobada d’enguany, el qual han elaborat alumnes de l’Escola Tagamanent.

Sens dubte serà una jornada intensa on els gegants Magí i Xixilona, i el gegantó Benet, seran els protagonistes del millor preludi de la Diada de Corpus, que serà el diumenge següent.  

Article anteriorQui no arrisca no pisca
Article següentPrioritat al pagament dels deutes municipals als autònoms
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.