Concert dels Petits Chanteurs de la Maîtrise du Cap

0
maitrise_du_cap_2

El diumenge 19 de juny de 2011, a les 12 del migdia a l’Església Parroquial de Sant Esteve, els Petits Chanteurs de la Maîtrise du Cap ens oferiran un concert de gala sota la direcció de Claire Bisaillon. La coral canadenca, que pertany al moviment internacional de Pueri Cantores, està de gira per Europa i farà una de les seves parades a La Garriga, per acompanyar amb els seus cants la Missa de les 11:00h i a continuació oferir un magnífic concert, en el qual interpretaran peces sacres de compositors tan destacats com Haendel, Mozart, St-Saëns o Rutter, a més a més de diferents cançons populars canadenques i d’arreu del món.

La Maîtrise, fundada l’any 1963 amb l’objectiu de difondre el cant coral entre els infants i els joves, així com vetllar per la formació personal i en valors d’aquests, està formada en l’actualitat per uns 100 cantaires dividits en dos cors: el Gran Cor, format per infants d’entre 8 i 12 anys i una secció de veus masculines adultes; i el Cor Jove, format per nois i noies adolescents. A la gira Europea, que s’aturarà al nostre poble, podrem veure uns 50 cantaires de la Maîtrise, que fou nomenada Ambaixadora de la Pau per la UNESCO l’any 2000. Per a més informació sobre el cor podeu consultar la web www.maitriseducap.qc.ca

El concert està organitzat per l’Escolania Parroquial Sant Esteve i l’entrada és gratuïta. Hi esteu tots convidats!

Escolania Parroquial Sant Esteve

Article anteriorPassem pàgina de les eleccions
Article següentConcert benèfic de l’Orfeó Català
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.