Ubuntu Soul treu el seu primer single

0
UBUNTU_SOUL

Ubuntu Soul, el grup garriguenc format per deu noies, prepara el llançament del seu primer single amb motiu de la seva esperada actuació en les semifinals del Surface Festival que tindrà lloc el proper dissabte 18 de juny a la Sala Estraperlo de Badalona.

Tal i com ja vàrem informar, les Ubuntu Soul estan a un sol pas de la gran final estatal que, en cas de guanyar, les duria a la final internacional de Londres. És per això que demanen el nostre suport, ja que el sistema de puntuació del Surface Festival (a banda del paper del jurat) permet donar vots a través de missatges de mòbil*.

Així doncs, el concert de les semifinals tindrà lloc a la sala Estraperlo Club del Ritme (C/ Isidre Nonell, 9) el proper dissabte 18 de juny a les 21:30 h i tothom que hi vagi es podrà endur una còpia “edició limitada” del single “Only a smile”. El preu de l’entrada és de 8 euros (anticipada) o bé 10 euros (a taquilla).

*envia un sms al 25024, posant BCN seguit d’un espai i 028. Cost del missatge: 1,42 € IVA inclòs WPR S.A. sms@wpr.es Nº atenció al client 902044008

Article anteriorL’Assemblea de la Garriga demana la dimissió de Felip Puig
Article següentPresentem la revista “Vallesos”
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.