Passem pàgina de les eleccions

0
139

Ja està. Habemus pacte, habemus equip de govern i habemus nova alcaldessa. Ja han acabat els intensos i alhora feixucs mesos de precampanya i campanya, i ja han passat les eleccions i el període de negociacions i de pactes per definir qui i com conduirà el nostre Ajuntament els propers quatre anys. 

A la darrera enquesta, tot just acabades les eleccions, us preguntàvem quina prioritat teníeu respecte la composició del nou equip de govern. Analitzats els resultats de les vostres votacions, sembla ser que la voluntat de la majoria de gent que hi vàreu participar s’ha acomplert, doncs un 62,20% dels vots, apostaven per un pacte de CiU amb Acord, fet que s’ha produït.

enquesta_pacteDes d’aquestes línies no pretenem analitzar el pacte, però sí que ens permetem manifestar la necessitat de que el nou Consistori, tant govern com oposició, treballi de valent en pro d’una Garriga millor, tot aprenent dels errors comesos en la controvertida anterior legislatura. Ens trobem, doncs, en un moment clau per definir el futur del nostre poble i és responsabilitat de tots que sigui el millor.

Nova enquesta

Estem a les portes de l’estiu i, amb l’arribada del bon temps, la gent té més ganes de sortir aprofitant les hores de fresca que ofereix la nit. Des de la redacció de la Garriga Digital.cat hem constatat que hi ha un sector de gent del poble favorable a que augmenti l’oferta d’oci nocturn  però, alhora, també hi ha qui afirma que un augment d’aquesta oferta és incompatible amb una bona convivència.

Així les coses, la pregunta que us proposem és:

“Creus que a la Garriga hi ha prou oferta d’oci nocturn?”

Sí, no, no ho sé… No ho dubtis i participa!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.