L’Assemblea de la Garriga demana la dimissió de Felip Puig

0
puig_dimissio_15-06-2011

Des que varen tenir lloc els incidents per la “neteja” de Plaça Catalunya arran de les acampades dels Indignats, impulsada pel Conseller d’Interior, el Sr. Felip Puig, han estat moltes les mostres de suport a la decisió presa i també moltes les mostres de rebuig de bona part dels ciutadans per la manera com es va dur a terme tot plegat. L’Assemblea de la Garriga està difonent aquests dies un document de testimonis dels fets de Barcelona i demana el suport del poble per a reclamar la dimissió del Conseller d’Interior.

Sota aquestes línies, reproduïm el correu electrònic que fan córrer per la xarxa:

Des de l’Assemblea de la Garriga les persones indignades amb el mal funcionament del sistema polític i econòmic engeguem una campanya per tal que el nostre poble demani la dimissió de Felip Puig.

Adjunt trobaràs un document que han elaborat onze persones de la Garriga que varen ser testimonis de la brutalitat dels Mossos d’Esquadra durant l’intent de desallotjament de les persones acampades a la Plaça Catalunya de Barcelona. Pots signar per la dimissió de Felip Puig en els fulls que hem posat en circulació pel nostre poble.

Per a més informació:

-Pots consultar el que va passar, amb vídeos dels fets aqui.

-Pots venir a les assemblees que duem a terme tots els dilluns i dijous a la Plaça de l’Església a les 20:30h. Allí trobaràs persones de La Garriga que van ser testimonis i que et poden explicar els fets. 

Assemblea de La Garriga

Testimoni_de_les_persones_de_La_Garriga_-_Dimissi_Felip_Puig

Article anteriorComença la segona Setmana de la Comunicació
Article següentUbuntu Soul treu el seu primer single
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.