Comença la segona Setmana de la Comunicació

0
2a_setmana_comunicacio_15-06-2011

Ahir dimarts a les set de la tarda a Can Raspall es va celebrar l’acte inaugural de la Segona Setmana de la Comunicació organitzada per l’Associació Amics de Ràdio Silenci amb la col·laboració de l’Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament. Enguany les jornades tractaran el tema de la relació entre política i comunicació.

La conferència inaugural ha estat a càrrec d’Òscar Dalmau i Òscar Andreu, presentadors del programa “La competència” de RAC 1, acompanyats de membres de l’associació Amics de Ràdio Silenci i de l’OAMC. Després de que l’associació i l’OAMC agraïssin als col·laboradors de Ràdio Silenci, a l’Ajuntament i als ciutadans de la Garriga el seu suport a la ràdio local, felicitant-se pel resultat de la primera Setmana de la Comunicació, ha estat el torn dels Òscars per a intervenir, explicant les seves experiències en el món de la ràdio.

Tan Òscar Dalmau com Òscar Andreu han explicat els seus inicis a ràdios locals, recordant-los amb caliu. Andreu en particular ha explicat als presents que segons el seu parer la ràdio local és la “pedrera” del món de la ràdio generalista. Els “Òscars” han parlat tanmateix del seu pas per el món de la televisió fent guions per a programes de la productora Minoria Absoluta com ara “Polònia” o “Crackòvia”. Han tancat la seva intervenció recalcant que s’ha de poder tractar la política amb humor i recordant la “sana importància” de l’humor i la crítica a la societat. Seguidament ha tingut lloc un torn de preguntes del públic, sobre temes tan diversos com treballar amb nens al plató o les pressions del món de la política en vers la comunicació.

Els actes de la segona Setmana de la Comunicació s’allargaran fins el 18 de juny i inclouran l’emissió en directe de programes de Ràdio Silenci des de Can Raspall i tot un seguit d’activitats que es poden consultar aquí.

Marc Bellmunt

Article anteriorMeritxell Budó, investida alcaldessa de la Garriga
Article següentL’Assemblea de la Garriga demana la dimissió de Felip Puig
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.