Corpus de “cost zero” a l’Escola Giroi

0
DSCF4005

Aquest any, per tercera vegada consecutiva, des de l’Escola Giroi, nens, mestres i pares volem promoure novament una catifa de Corpus de “cost zero”. Vam començar fa tres anys, quan a la vista d’una sèrie de retallades pressupostàries per part de l’Ajuntament a les escoles, vam considerar que si tan malament anaven les coses, havíem de ser tots capaços de buscar altres fórmules i solucions. Vam renunciar a fer servir cap material que suposés una despesa per a l’organització de la festa i ens vam centrar en una catifa feta a partir de flors, terra i altres productes naturals que vam anar emmagatzemant entre tots.

El resultat va ser realment molt satisfactori, més aviat un èxit, la recompensa a uns esforços que es van veure gratament reflectits en el resultat final. L’espontaneïtat de nens, mestres i pares adaptant els materials que teníem al nostre disseny previst, va desembocar en una catifa que va rebre nombroses mostres de suport i de satisfacció per part dels visitants. Vam decidir també que el pressupost que l’Ajuntament destinava a finançar-nos l’esmorzar  el faríem arribar al banc d’aliments de Càrites. I així ho vam fer. I l’any passat, seguint en la mateixa línia vam repetir amb no menys satisfacció, malgrat que el temps no ens va acompanyar gaire.

Aquest any, molt conscients de que la situació econòmica cada vegada empitjora més, no volem ser menys i repetirem. Us animem a provar-ho. És realment gratificant!

Mestres i AMPA de l’Escola Giroi

DSCF4004

Article anteriorConstitució del nou consistori de la Garriga
Article següentEl garriguenc Toni Jiménez torna a l’Espanyol com entrenador
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.