Els Òscars de La Competència apadrinen la 2a setmana de la Comunicació

0
Setmana_comunicacio_02

L’associació Amics de Ràdio Silenci, amb la col·laboració de l’Organisme Autònom de Mitjans de Comunicació (OAMC), organitza del 14 al 18 de juny la 2a Setmana de la Comunicació sota el lema “Comunicació i Política”.

Una exposició, un taller i una gala final centraran una setmana que estarà apadrinada pels periodistes del programa La competència de RAC 1, Òscar Dalmau i Òscar Andreu. Seran ells qui inauguraran el cicle amb una xerrada sobre comunicació que es farà el proper dimarts 14 de juny a les set de la tarda a la sala polivalent de Can Raspall. El mateix dimarts, a dos quarts de set de la tarda, tindrà lloc la inauguració de l’exposició de cartells, fulletons o butlletes de les cinc primeres eleccions municipals democràtiques al municipi, un material d’arxiu que han cedit el cronista Albert Benzekry Fortuny i l’arxiu Saraueta. L’acte, a la planta baixa de Can Raspall, comptarà amb la presència de Núria Albó, qui va ser alcaldessa de la Garriga de l’any 1979 al 1987.

La setmana continuarà dimecres 15 amb un taller sobre lideratge de la mà de l’empresa Coaching&Equilibrium, i divendres 17 amb la projecció a l’Auditori de la pel·lícula Bona nit i bona sort, una activitat coordinada per l’entitat Cineclub. El cicle es tancarà dissabte 18 amb la Gala de Ràdio Silenci, que es farà coincidir amb el programa especial 101 La Ressaca. La Gala començarà a les sis de la tarda a l’Auditori i serà oberta a tothom. El públic assistent podrà veure en directe les persones que fan possible els programes de la graella i, a més, participarà en el sorteig d’un cap de setmana a l’Hotel Blancafort. L’últim acte de la Setmana de la Comunicació arribarà dissabte 18 a la nit, amb una festa de cloenda  a la plaça del Silenci que inclourà un concert d’Amics del Jazz de la Garriga.

Paral·lelament,  des de dilluns 13 i fins al divendres 17, es faran els programes de la graella en directe des de Can Raspall, a partir de les vuit del vespre. Tots els programes estaran oberts al públic, que podrà optar a diferents premis.

OAMC

setmana_comunicaci

Article anteriorAgraïment a les Ampas de la Garriga
Article següentConstitució del nou consistori de la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.