Agraïment a les Ampas de la Garriga

0
Banc_daliments

El dissabte 4 de juny vaig estar al Caprabo recollint productes per al Banc d’aliments del poble, com a membre de reforç d’una de les AMPAs. En només una hora, que era, a més, un dels moments de menys assiduïtat de clientela –de 2 a 3 de la tarda- vam recollir 3 carros plens a vessar de menjar bàsic, donació de les persones que hi anaven a comprar. Tota una demostració de solidaritat amb les persones que més ho necessiten al poble, que en aquests moments en són moltes.

Però del que vull parlar no és de les persones que col·laboraven amb els aliments –que agraïm molt, és clar-, sinó de totes les AMPAs del municipi que han estat treballant plegades, reunint-se, traient hores al descans i aportant idees per portar a terme la campanya de recollida de diners per a llet de nadó i aliments bàsics per a les famílies usuàries del Banc d’aliments, acció que han dut a terme de la manera més desinteressada i eficaç des del primer moment. A totes les mares i pares que han estat al front d’aquest tema, els vull dir que moltíssimes gràcies per la feina que heu estat fent. Sou una magnífica mostra de mobilització ciutadana i un exemple per als vostres fills i filles!

Finalment es van recollir 1800 kg d’aliments, segons el que ens han detallat des de Càritas. Una quantitat molt gran que només s’ha pogut fer amb la feina de persones solidàries com vosaltres.

Espero que aquesta campanya pugui seguir endavant a partir de setembre i que Càritas, els Serveis Socials de l’Ajuntament i els pares i mares segueixin col·laborant tan estretament com fins ara per a aconseguir que al nostre municipi absolutament totes les persones puguin tenir una qualitat de vida digna gràcies a la solidaritat i el bon veïnatge.

Patricia Astorga, Regidora de polítiques socials i igualtat

Article anteriorReunions post electorals
Article següentEls Òscars de La Competència apadrinen la 2a setmana de la Comunicació
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.